Alchemiczka Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Dostałam wczoraj próbkę pheromaxu i...powiem szczerze, boję się zacząć go używać. No śmierdzi mi niemiłosiernie Ale się przemogę jak tylko dojdzie do mnie paczuszka z perfumkami moimi favourite i może nie będzie tak źle... I mam do Was, drodzy ferumowicze, pytanie(banalne i płytkie troszkę): czy jeśli podczas stosowania feromonów uda mi się zbliżyć do człowieka, który ostatnimi czasy rozbudził moje zmysły i ciało to czy gdy przestanę je stosować on straci zainteresowanie mną??Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź, bo coraz bardziej zastanawia mnie ta kwestia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Witaj, oczywiście że będziesz mu się podobała, nawet gdy przestaniesz używać fero, dodam jeszcze, że gdy użyjesz do tego perfum to przy każdej okazji będziesz mu się kojarzyła z zapachem tych perfum, jednak pamiętaj, że feromony to nie wszytsko, to tylko "dodatek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 23 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 :DZdaję sobie oczywiście sprawę, że feromony to nie wszystko, ale przy ich stosowaniu nawet sama sobie wydaję się atrakcyjniejsza i bardziej błyskotliwa... Podnoszą moją samoocenę Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzka Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 I jak tam Alchemiczko przygoda z fero? Mi też pheromax okropnie "pachnie" xD, ale w sumie chyba się przyzwyczajam. Co więcej, jak go pierwszy raz zaaplikowałam pierwsza myśl, która wpadła mi przez głowę to: "dziwny zapach... ale kurde jakoś dziwnie znajomy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi