desire Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 W związku z tym, że to mój pierwszy post więc się przywitam. -> Cześć A teraz do rzeczy.. 2 dzień jadę czytając forum "od deski do deski" i nie mogę dokonać wyboru. Stronę znam już od daaawna ale jakoś zawsze miałem obawy przez zakupem tych specyfików. Mój dylemat to: NPA czy PHX.. Jedni piszą że super jest PHX, inni że brzydko pachnie i czują się mało komfortowo. Inni, natomiast że NPA nie działa. (Perfumy jakich będę używał do maskowania to Fahrenheit 32.) Zdaję sobie sprawę z tego, że one tylko pomagają Nam w kontaktach i same za nas nie zrobią najważniejszego. Nie spodziewam się cudów, jestem po prostu ciekaw jak to działa i przy okazji zwrócić większą uwagę na moją osobę... Szczególnie aby jedna osoba, z którą mam dobry kontakt zauważyła we mnie coś więcej. Jednym słowem potrzebuje dopalacza do podrywu. Wszelkie wskazówki oraz inne propozycje co do feromonów mile widziane! P.S. ja Was drodzy forumowicze podziwiam, że nadal macie ochotę odpisywać i każdemu doradzać! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 Musisz sam sprawdzić co jest dla Ciebie lepsze. Proponowałbym najpierw kupić próbke pheromax'a i sprawdzić. Chyba, że nie liczysz się z kosztami i od razu chcesz kupić duży flakon. Ja kupiłem próbke, tylko że 2ml (jak jeszcze takie były) i dopiero po jakiś 5-8 użyciu stwierdziłem, że jest różnica. Aczkolwiek niektórzy widzą już po pierwszej. Odnośnie Npa nie dam Tobie żadnej rady bo go jeszcze nie używałem. Ja osobiście w tej chwili przymierzam się do Btb - zobaczymy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 Z pewnością pojawią się głosy, że PHX nie działa... Ja powiem jednak: zainwestuj w PHX! Jeśli nie w duży flakonik, to chociaż w próbkę, aby przekonać się, jak to jest oczarować sobą kobietę... PHX działa w moim przypadku znakomicie! Co lepsze... NPA również się sprawdza! Tyle tylko, że NPA stosuję do codziennych sytuacji, do pracy... Na podryw NPA byłoby za słabe. Owszem, pozwoliłoby nawiązać dyskusje szerokopasmowe o wszystkim i o niczym z kobietą, ale myślę, że tylko na tych dyskusjach by się skńczyło. Do flirtu potrzebny jest impuls! Impuls, który zapewni Tobie Pheromax! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 Na początek próbka pheromax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desire Napisano 11 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2008 i tak też zrobiłem.. dzięki za opinie :] czekam na przesyłkę a później na pierwsze efekty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi