alko Napisano 12 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2008 Mam pytanie związane z feromonami?? Czy ktoś wie czy feromony działają na dziewice?? Jak tak to może jakieś nazwy?? Chodzi mi przede wszystkim o zauroczenie takich pannienek a nie odrazu żeby ich do łóźka ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 12 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2008 he he... myślę, że działa tak samo jak na dziewczyny "po fakcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Jak kolega wyżej napisał, działanie powinno być dokładnie tożsame. Co można polecić? Pheromax! Wszystko o tym magicznym środku znajdziesz na forum... Poszukaj, poczytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alko Napisano 13 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Dzięki za wypowiedzi i porady... Zadałem to pytanie bo wiele osób mówiło że na dziewice nie działają feromony... Ale jeśli ktoś by coś jeszcze wiedział to proszę o wypowiedzenie i doradzenie A i jeszcze jedno pytanie do SummerNight SummerNight napisał: "Co można polecić? Pheromax!" A czy to najlepszy feromon który wymieniłeś wśród swoich wypróbowanych? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 A i jeszcze jedno pytanie do SummerNight SummerNight napisał: "Co można polecić? Pheromax!" A czy to najlepszy feromon który wymieniłeś wśród swoich wypróbowanych? W moim przypadku - sprawdza się znakomicie! Jeśli zależałoby Tobie na nawiązani relacji typowo przyjacielskich - sprawdzi się też tańsze NPA. Myślę jednak, że oczekujesz czegoś więcej, więc tak, jak napisałem, PHX temu pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 alko jakos specjalnie ceni dziewice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alko Napisano 15 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Trzeba cenić wszystkie dziewczyny i dziewice i "po fakcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 to tak jak z butami kup nowe to jak zawsze troche ciasne i nierozchodzone a uzywane calkiem inaczej ,wygodne i dotego nie mulają no chyba ze sa z twardego materjału troche głupie porównanie ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 rzeczywiście trochę głupie;) ale nawet w tym porownaniu wolałabym jednak nowe:D po co mi całkiem rozchodzone i jak to nazwałes nie "mulające" buty? może i wygodniejsze, ale... na krócej:D POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz.przestasz Napisano 6 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2008 proszę Pana co Pan opowiada. na dziewice działają feromony.przecież mają VNO używane w kontekście znalezienia typowych samców-przewodników stada. (po Androstenonie itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirabella Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 ja poznałam mojego faceta podczas stosowania Pheromone Essence dla niej więc wszystkim uwodzicielkom polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 A czy zauwazyłaś jakieś zmiany w reakcji otoczenia na Twoją osobę podczas stosowania tych fero? Bo jesli te fero to ściema, to mogłaś po prostu wpaść w oko temu facetowi i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirabella Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 może masz i rację ale dzięki tym feromonom miałam odwagę by go zagaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femme_fatale Napisano 1 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2009 dziewicami w dzisiejszych czasach sa chyba tylko 10 letnie dziewczynki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 hahahah jest mnóstwo dziewic po 20 i sa to czesto bardzoz adbane dziewczyny a nie takie ktorych "nikt nie chcial":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi