Kamikaze87 Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Witam. Niedawno wpadłem, na pomysł by coś zmienić w swoim życiu. I dotarłem, aż tutaj i po kilku dniach czytania postów postanowiłem zakupić sobie jakiś feromonek i wybór padł na Próbkę Pheromaxa .. Zamówiłem , następnego dnia paczka już u mnie I od razu nadażyła się okazja to testowania. Centrum Handlowe ( Noc zakupów ) co z tym się wiąże mnóstwo Kobiet :* Przed wyjściem - 3 przechylenia próbki na palec - nałożyłem za uszy i szyje i na to wszystko perfum Po chwili pierwsze objawy ( pieką mnie uszy hehe ) Wyszedłem z domu i od razu się zaniepokoiłem bo cały czas czułem specyficzny zapach PHX ( pot męski ). a jechałem z kumplami autem więc tak się niepewnie czułem. ale do rzeczy w samym CH nie dostrzegłem żadnych spojrzeń jak już były to z naprzeciwka jak się mijałem ale nie pod wpływem fero na pewno. Wydaje mi się że było po prostu za dużo ludzi i nie mogło zadziałać prawidłowo. Trzeba dalej testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi