klocu321 Napisano 17 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 Mam taki problem mianowicie zamówiłem próbkę PHEROMAX'u i otwieram przesyłkę patrze a tam nie ma żadnego przycisku do psiknięcia no więc otworzyłem to naczynko i wziąłem na palec trochę. A jeśli jest jakiś inny to prosiłbym bym o podanie. Zaczynam z 2 próbkami PHEROMAXU i mam nadzieje, że trafie na listę uzależnionych. Będę opisywał tu moje przeżycia więc prosiłbym o nie usuwanie tego postu. Jutro będę testował w szkole zobaczymy co z tego wyjdzie. P.S.Te forum już czytam gdzieś tak od pół roku to w temacie już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 17 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 Mam taki problem mianowicie zamówiłem próbkę PHEROMAX'u i otwieram przesyłkę patrze a tam nie ma żadnego przycisku do psiknięcia no więc otworzyłem to naczynko i wziąłem na palec trochę. A jeśli jest jakiś inny to prosiłbym bym o podanie. P.S.Te forum już czytam gdzieś tak od pół roku to w temacie już jestem. Najwyższa pora zacząć czytać ze zrozumieniem: http://ferum.pl/post8654.html?highlight=#8654 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klocu321 Napisano 17 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 No więc na pierwszy ogień poszła moja siostra. Nałożyłem na siebie PHX i wchodzę do pokoju siostry i zwykle by mnie wygoniła ale tym razem zaczęła opowiadać kawały, śmiała się bardzo często i na mnie skupiła całą swoją uwagę chociaż wcześniej pisała na gg z koleżanką. Według mnie to była zasługa feromonów jeszcze miałem uczucie jak by mnie siła rozpierała. Jutro będę testował w szkole ciekawe jak inni na to zareagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klocu321 Napisano 26 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 To naprawde działa jak tylko dostałem pheromax'a to użyłem go i wszedłem do siostry do pokoju ona siedziała przy komputerze i pisała z koleżankami ale gdy do niej podszedłem zaczęła sypać kawałami i śmiać się a zwykle by mnie wyżuciła z pokoju reszte napisze później bo teraz zbyt dużo czasu nie mam bo praca ;/ ale w najbliższym wolnym czasie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi