believer Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Czy ktoś przetestował już the edge? Jeśli tak to jakie daje efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 wczoraj dostałem-jest po prostu zabójcze (pozytywnie) Pheromax działa przy tym jak woda mineralna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 to znaczy jak zabójcze ?? takie efekty widzisz u siebie ? a wogóle to za jaką się osobę uważasz - przywódczą czy raczej osobą jakby to napisać patrzącą na wszystko "z boku"?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 To nie wpływa na mnie(przynajmniej tak mi się wydaje), ale na moje otoczenie.Wszyscy uśmiech, te spojrzenia... Niby nie miało byc mocnych efektów, a są(moje oczekiwania są bardzo wysokie) To jedyne fero, które u mnie mocno zadziałały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Olekgoli ile używasz przeciętnie psiknięć np. 3 wystarczą ?? Z tym lepiej nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 2 do 3 nie więcej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi