Krzyś77 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Co o tym myślicie??? Ma mną się "opiekować" w nowej robocie kobieta około 30-ki.. NIe mam RM więc chciał bym zminimalizować ewentualne iskrzenia (bo będę nowy).. Wiem, że to "gaz do dechy" ale zależy mi na pierwszym wrażeniu, no i oczywiście nie chcę aby mnie odraz zbałamuciła ale czy samo NPA wystarczy do "przyjaznego traktowania i braku surowości"??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Spróbuj jak to będzie, poużywaj, a jak nie będzie efektów- zwróć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Wedlug mnie swietne polaczenie Chikara stworzy komfort a NPA atrakcyjnosc. Na poczatku zrobisz za****sta opinie i pozotywne reakcje wsrod pracownikow i opiekunki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi