Morpher Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Witam mam pytanie: Przykrywam fero marco polo: pure green dodam ze wg mnie jest intensywny i przepiękny ! uwielbiam go Kod: http://www.perfumy-perfumeria.pl/product-pol-10076-Marco-Polo-Pure-Green-75ml-M-Woda-toaletowa-Tester.html Czytałem ze od perfumu wiele zależy... ale nie chciał bym wydawać kolejnych 300zł na perfum jesli okaze sie ze fero "mi nie podejdą". Co sądzicie... czy naprawde od perfum zalezy sukces fero ? moze to błąd wiekszosci ludzi którzy mówia "nie działa" ? nie wiem co robic z tym pozdrawiam i lece na kolejne testowanie Tu jest mój pierwszy temat ( z tym samym zapytaniem) http://ferum.pl/pheromax-efekty-nowy-t1292.html ale zapytanie przeniosłem tu, ponieważ skupie sie w tym wątku na działaniu pod kątem "uwodzenia". hmm czytałem kilka wątków na temat odziaływania na innych w otoczeniu i doczytałem ze "wygrywa" ładniejszy... ale nie do konca zrozumiałem jak to działa... Siedze w grupie 4 facetow 5 kobiet. Płeć piękna nie sa wstanie wyczuc ze to ferki od nas i ogolnie mogą "czuć" efekt od kogokolwiek z nas ?? czy nawet od kogos "przechodzacego" ? Edit: dodam ze mój węch wyczuwa tylko alko w PHX ;P (tak wiem ze kazdy moze czuc cos innego tylko mówie jak jest u mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Kobiety to zindetyfikuja, nie ma obaw. Pozatym one widza to ze fero na Ciebie oddzialowywuje i dlatego Cie aprobuja. Ja po fero zawsze mam glowe podniesiona,brode moze nawet leko zadarta a bez fero sie z tym czuje jakos nieswojo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpher Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 Wychodze wieczorem, i moje pytanie czy psikac na koszulke zeby uzyskac dluzszy efekt czy lepiej na skorze dzialac bedzie ?? jesli ktos by widzial to zapytanie prosze o odpo wiedz ;p bo niedlugo czas ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpher Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2008 wiec tak, byłem wczoraj w barze i na baletach, w barze zadnych zmian nie zauwazylem, a balety... urwal mi sie film zanim dojechalismy wiec nie opowiem nic stosowalem The Edge + phx 1 psik EDIT: The Edge pachnie cudownie, w kółko wąchałem swoj nadgarstek jak jeszcze "mialem film"... taki perfum bym chciał mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpher Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 Hej, mijają kolejne dni i puki co zadnych nawet drobnych zmian nie zauwazylem. Wiele sytuacji probowałem "wykozystać", zachowywalem sie nieco bardziej pewnie (pomyslalem ze to pomoze) ale niestety puki co nie zauwazylem jakichkolwiek zmian, wrecz przeciwnie - kłótnie, w niektórych przypadkach... no coz nie mam pewnosci ze to wina fero, czy tez mojego zachowania, moze trafilem na "humorzaste". Tak czy siak puki co nic nie zauwazylem, a ferki dostaja naprawde wiele okazji zeby pokazac mi ze to byl sluszny zakup... ps > nie mysle o nich podczas 'zabiegu' , analizuje zwykle poprzedni dzien z poranka, lub gdy wracam do domu wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi