girl Napisano 8 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2008 Hej. To mój pierwszy post na ferum więc witam wszystkich Ponieważ postanowiłam zacząć zabawę z feromonami bardzo chciałam prosić was o radę. Otóż... Mam chłopaka, którego kocham, z pożądaniem nie mamy problemów jednak bardziej martwi mnie sfera uczucia. Chciałabym zakupić feromony żeby troszkę pomogły mi w tym aby on zaczął szaleć na moim punkcie, bo wydaje mi się że coraz mniej go kręcę. I tu pojawia się moje pytanie. Czy do takich celów lepiej zakupić PHX czy RM?? A może polecicie mi coś innego? Błagam o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 Pheromaxa Bo żeby on zaczął szaleć na Twoim punkcie RM może okazac się za słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girl Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Dzięki Cassi :* W takim razie na początek zamówię próbkę Pheromaxa. Zobaczymy jak się sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Życzę powodzenia i naprawdę zalecam minimalne dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirabella Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 a ja od czasu do czasu pościel spryskuję mgiełką do pościeli z feromonami Love & Desire i to dopiero ożywia nasz związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 To na serio cos daje? Bo myślałam o tym spray'u, ale nie byłam pewna czy zadziała. Naprawdę widzisz jakąś różnice pomiedzy atmosfera "bez spryskania" a "po spryskaniu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirabella Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 oczywiście, że daje gorąco Ci polecam, są dość tanie i co najważniejsze wydajne nie musisz co wieczór pryskać, ja robie to 2 razy w tygodniu http://www.intymnosc.pl/feromony-dla-niej/mgielka-do-poscieli-z-feromonami&osCsid=077de03cd6684a546f9aa932dae7ff27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 musisz byc bardziej namietna dal niego fero tylko pomaga a nie daje miłosci pogaducha i sexi ciuszki cos wiecej na pewno go zatrzyma ogolnie lubie piekne kobiet wiec znam sie na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 To na serio cos daje? Bo myślałam o tym spray'u, ale nie byłam pewna czy zadziała. Naprawdę widzisz jakąś różnice pomiedzy atmosfera "bez spryskania" a "po spryskaniu"? Cassi daj spokój Mirabella, Monika Migotka, Romanuss ( i inne obecne i przyszłe pseudonimy), to tak naprawde ta sama osoba. Można się domyślić, że pewnie konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 a ja myslalam ze to forum jest bezstronne...ale jezeli pada tu slowo "konkurencja", tylko dlatego, ze ktos podal linka innej strony niz feromony.pl, to jest to forum firmowe z firmowymi pracownikami, jak dla mnie nie ma innej opcji ps. tak tak ja tez pewnie z "konkurencji" ps2. nie twierdze ze to nie jest ta sama osoba i ze nie reklamuje swojej strony, ale czy to jest zabronione na tym forum? bo z tego co widze bardzo niemile widziane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 chodzi o to ze feromony z feromarketu to nie feromony i chca ludziom kit wciskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Przepraszam adhd, ale nie jestem pracownikiem tej firmy - po prostu denerwują mnie bardzo posty-kryptoreklamy. Jestem jeszcze na kilku forach ( związane z pracą i hobby) i niestety tego typu posty to codzienność Zauważ, że: 1. Posty tych osób są bardzo podobne do siebie. 2. Zauważ, że większość z tych postów to slogany reklamowe. 3. Zachwalają tylko kilka swoich produktów - te z feromony.pl są fee... 4. A poza tym podają linki do swoich shop-ów. Specjalnie dla Ciebie zebrałem ich posty przeczytaj sobie : Mirabella: „zareczam że to samo działa w drugą stronę, odkąd stosuję Love&desire istne nie mogę opędzić się od mężczyzn, pracuję w dużej korporacji i nigdy wcześniej nie miałam takiego "oblężenia" ” „ja przetestowałam na moim chłopaku Love & Desire dla kobiet i muszę przyznać że to zadziałało, sam zresztą później przyznał mi, że pierwszy raz spotkał tak pięknie pachnącą kobietę )” „oczywiście, że daje gorąco Ci polecam, są dość tanie i co najważniejsze wydajne nie musisz co wieczór pryskać, ja robie to 2 razy w tygodniu http://www.intymnosc.pl/feromony-dla-niej/mgielka-do-poscieli-z-feromonami&osCsid=077de03cd6684a546f9aa932dae7ff27” „a ja od czasu do czasu pościel spryskuję mgiełką do pościeli z feromonami Love & Desire i to dopiero ożywia nasz związek ” „Pheromone Essence dla niej i dla niego” „a ja mogę polecić CHAKRE mhm uwielbiam gdy mój misio nimi pachnie ” Monika-migotka: „a co z feromonami które sprzedaje http://feromarket.com/? Są tak słabe że nie ma ich w ankiecie?” a na to Mirabella: „a ja się zaopatruję właśnie w tym sklepie, więc dla mnie są ok.” „ja poznałam mojego faceta podczas stosowania Pheromone Essence dla niej więc wszystkim uwodzicielkom polecam ” Monika-migotka: „ja poznałam mojego faceta podczas stosowania Pheromone Essence dla niej więc wszystkim uwodzicielkom polecam ” „a ja od 3 dni stosuję Love & Desire dla niej i jestem pozytywnie zaskoczona efektem ” „a co sądzicie o feromonach Chakra, mój kolega stosuje i twierdzi że są skuteczne...” Romanuss: „dla mnie też pheromax to zapach alkoholu, musiałem go odstawić bo moja dziewczyna wciąż miała pretensje że piję :/ heh ale nie żałowałem bo i efektów było mało „ „ja z feromonami mam styczność już od pół roku i nie czuję uzależnienia, może tylko pewnego rodzaju uwielbienie dla zapachu (love&desire)” ” „Pheromax też niby miał być skuteczny a jak na razie efektów zero ” u mnie to samo, spróbuj chakry może u Ciebie też zadziałają tak jak u mnie” „ja bym bardziej w twoi wieku proponował love&desire połączenie feromonów z perfumami byłoby odpowiednie” „a ja miałem taką sytuację, że się na mnie rzuciła, oczywiście początkowo było tak jak mówiłeś - miłe rozmowy, zdawkowo wymienione spojrzenia, aż pewnego dnia w windzie sie na mnie rzuciła nie wiem czy to tylko wyjątkowa dziewczyna, czy gdy naprawdę coś zaskoczy to ta 2 strona po prostu nie może się oprzeć a było to w trakcie testowania chakry ” sorry, ale ten powyższy post to taki kicz, że szkoda gadać „hmm dziwie Ci się bo jak ja stosowałem 2 miesiące pheromax to nie miałem żadnych efektów, istne zero... dopiero jak przerzuciłem się na ciekawy zapach chakra to coś drgneło” „a ja przetestowałem chakre i stwierdzam że to bardzo dobre feromony, wielki respekt, gorąco polecam nieprzekonanym” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 zgadzam się bo jeśli ktoś pisze, że używał conajmniej dwóch produktów i nie widział efektów a potem opisuje, że produkt, który nie jest uważany za feromony bo ma ich śladową ilość i to ten produkt ma działać to chyba jest to reklama swojego bubla bo dobre produkty reklamy tego typu nie potrzebują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 mam nadzieje ze Moderator/Administrator zrobi z tym porzadek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Po co? My już zrobiliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi