Alchemiczka Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Ciągle tu czytam opinie panów, jak to pheromax działa na dziewczyny, a jak jest odwrotnie??Wczoraj spróbowalam posmarować się tym smrodem i faktycznie jakieś efekty byłam w stanie dostrzec. Ale ogólnie czuję pewien dyskomfort, śmierdząc tym...Zalewam to oczywiście litrem własnych perfum, ale po jakimś czasie na wierzch wychodzi tamten odór spoconego faceta Dziewczynki, napiszcie coś o działaniu pheromaxu na facetów i o tym jak znosicie tę paskudną woń na sobie, bardzo Was proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 A to jest bardzo dobry pomysł też bym chętnie poczytał opinie Kobiet;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Alchemiczko, jest tu parę kobiet, trochę się też wypowiadamy:) Choć, niestety, wciąż nas mało:) Ja sama jestem zwolenniczką Pheromaxa i muszę powiedziec, że ja nie czuję żadnego smrodu. Ma specyficzny zapach, ale absolutnie nie przykry i nie wyczuwam w tym "spoconego faceta". Ja dolewam Pheromax do swoich perfum i jest ok. Używam ich od lat i jeszcze nik mi ne powiedział, że śmierdzę, więc chybanie jest źle:) A czy działa? Działa! Może spróbuj używać mniejszej dawki? Może śmierdzi, bo jest tego za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 hey Madzia, a możesz opowiedzieć w jaki sposób diała??? może jakaś historyjka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Jasne, ale nie lubię się powtarzać Poszukaj! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 oki już szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 Droga Madziu... Ale już znamy te historie, które już opowiedziałaś...;P;P;P A jakby nie patrzeć dawno je opowiadałaś Może coś nowego się wydarzyło? Jakies małe cuś? No opowiedz... Prooooszę Proooosimy;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Oj, trochę mnie nie było, przepraszam za opóźnienie:) No cóż, widzisz, oststnio nie bardzo mam czas na testy w klubach czy innych rozrywkowych miejscach. Ale zastanowiło mnie Twoje pytanie, czy stało się coś nowego. Pewnie się już przyzyczaiłam, że większość ludzi jest dla mnie miła:) Muszę odstawić na chwilę fero i sięgnąć po nie za jakiś czas, wtedy zauważę różnicę i na pewno opowiem:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi