geebart Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Mam ciekawe pytanie...jeżeli ktos je już zadał to sorry. Własnie troche sprobowałem phx...pierwszy raz, jeśli chodzi o działanie na mojej osobie jest ożywienie, można poweidizeć że lekka euforia....świetnie świetnie:) ale czy to nie jest tak że z czasem trzeba bedzie tego używiac więcej i więcej żeby się tak poczuć? jakie są wasze spostrzeżenia co do tego? dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpher Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Myśle ze z czasem człowiek moze po prostu przywyknąć do tego i traktować to jako "norme" i wtedy jakby odczuc ich brak... ale mysle ze przerwa w stosowaniu i powrót do nich w takim wypadku bedzie 100% skuteczne. BTW 3 tydz testuje phx i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limonka Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Moim zdaniem nie trzeba zwiekszac dawki. Kazdy musi wyczuc swoją idealną dawke. Takie jest moje zdanie, ale nie jestem naukowcem;p Morpher, może zmien feromony... Jakis na pewno na ciebie zadziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanuss Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 ja z feromonami mam styczność już od pół roku i nie czuję uzależnienia, może tylko pewnego rodzaju uwielbienie dla zapachu (love&desire) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Dawid Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Na mnie PHX nie działa, ale widać zmiany w otoczeniu, i o to właśnie chodzi. A jak będziesz brał coraz większe dawki to można przedawkować (i nie mówię tutaj o Tobie, Twoja dziewczyna za dużo się nawdycha a później się wkurza - jak była za duża dawka). Jak idziesz na imprezę to można wziac ODROBINĘ większą dawkę (jesteś postrzegany jako bardziej pociągający) niż na spotkanie w 4 oczy. I szukaj swojej dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 troche uzaleznnia to tak jak z piciem piwa lub fajkami uzywajac ich uzalezniasz sie ale mozesz z tym zerwac jak z kazdym srodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi