mat-eex Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 Witam! Mam pytanie od jakiej przegrody wiekowej mozna stosowac fermony z feromony.pl lub kazde inne, bo mam 15lat i chcialbym wyprobowac ale nie wiem czy jeszcze moge? I jakie feromony radzilibyscie na początek w tym wieku jeżeli jest taka mozliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 21 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2008 Sam przedział wiekowy nie ma takiego znaczenia, jeśli budzi się u Ciebie coraz większa świadomość seksualna, to używaj życia. A spróbuj może na początek Pheromoaxa lub Relationship Magic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolina_las Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Ja mam 14 lat, i też się nad tym zastanawiam czy zadziala i czy mozna w tym wieku?? I co wypróbowałeś? I jaki efekt? Ale odpowiedz szczerze nie ściemniaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanuss Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 Witam! Mam pytanie od jakiej przegrody wiekowej mozna stosowac fermony z feromony.pl lub kazde inne, bo mam 15lat i chcialbym wyprobowac ale nie wiem czy jeszcze moge?I jakie feromony radzilibyscie na początek w tym wieku jeżeli jest taka mozliwość... ja bym bardziej w twoi wieku proponował love&desire połączenie feromonów z perfumami byłoby odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi