Alchemiczka Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 Jest sobie taki Michał:)Nie zwracaliśmy nigdy na siebie uwagi, ani ja na niego, ani on na mnie, mimo że znaliśmy się ze szkoły i często spotykaliśmy się w dyskotece. Kiedy pierwszy raz tam poszłam po użyciu feromonów-niesamowita sprawa: rozmowa, coraz bliższa i bliższa:), potem przerodzona w fantastyczny, długi, namiętny pocałunek!!! Coś pieknego i niespodziewanego. Natomiast tej soboty... było jeszcze fajniej i wiem, że z tego może wyniknąć coś bardzo, bardzo fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 hehe no to bardzo fajnie;);) Kurcze... ja aż tak przyjemnych historii nie miałem... narazie;);) jak będe miał prawko będe więcej jeździł na imprezki;D;D;D i wtedy zobaczymy... pozdrowionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 No no ladna historia zycze wiekszej ilosci takich pocalunkow -->Sephiroth,chcesz do NPA dodac fure dla lepszego wrazenia A jakim bedziesz jezdzil samochodem??tylko nie mow ze polonezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 pffff';P;P;P;P nie mam prawka, nie mam czym jeździć na imprezki.. o to mi chodziło:P:P:P A, zdziwisz się, nie poldkiem:P Vectrą A:P ale koniec o tym, to temat Alchemiczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 28 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Chłopcy najmilsi moi Jako, że udzielacie się tu najczęściej pewnie będziecie w stanie odpowiedzieć na moje proste pytanko: jak Wam się wydaje, tak na odległość, ile w tym co się stało w moim przyjemnym przypadku :twisted:jest zasługi feromonów, a ile mojej, powiedzmy sobie szczerze: błyskotliwości, uroku i urody?? Przecież jeśli przestanę tego używać nie stanę się dla niego nagle odpychająca i nieciekawa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Alchemiczko nasza kochana Mysle ze feromony w twoim przypadku baardzo duzo dzialaja. Podobalas sie na 100% facetowi,wiec jestes zapewne ladna a feromony tylko jego osmielily na takie dzialania jak pisalas. Oczywiscie jak nawet przestaniesz uzywac fero to bedziesz nadal sie mu podobala. Feromony w zaden sposob nie oglupiaja tylko pomagaja przelamac pierwsze lody Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Miła Alchemiczko... Chłopcy przy ładnych dziewczynach raczej zawsze zachowują sie tak jak pod wpływem fero... i simon ma rację - na pewno mu się podobałaś Myślę, że dzięki fero poprostu nie bał się Cię pocałować... Bo wierz mi, chłopcy raczej obawiają się pierwszego pocałunku (nie mówię o tym pierwszym pierwszym wogóle, a tym pierwszym z daną dziewczyną). I dzięki fero poprostu zaryzykował. Teraz już nie będzie miał obaw, że w pys...k... w twarz dostanie za to i będzie ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 28 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Bardzo kochane z Was chłopaki Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi. Z dalekiej wioseczki o wdzięcznej nazwie Pabianice ślę Wam po całusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Heh;) Wiemy, że jesteśmy kochani.. tylko czasem mało osób to zauważa... hehheheh;) pozdrooo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Dziekujemy z Ciebie tez jest kochana dziewczyna No nie przesadzaj Pabianice nie sa az takie zle,sa o wiele gorsze wioseczki podrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Wiemy, że jesteśmy kochani.. tylko czasem mało osób to zauważa... hehheheh;) Ja nie zauważyłem, bo jestem, ekehm... jakby to powiedzieć... jestem normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Tia...... normalny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi