Maksik Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Cześć,mam taki problem byłem z dziewczyną przez 2,5 roku niedawno oznajmiła mi że ma innego,a mnie zostawia..jedyne czym mnie teraz daży to chyba sentyment,czy są feromony,które choć troche pomogły mi w odzyskaniu jej,osobiście myślałem i RM,co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emo25 Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 słuchaj kolego jedyne comoge Ci doradzić to daj sobie spokuj z takim podejściem cchial bys odzyskac dziewczyne tylko za pomoca feromonów, nie da rady. Ja z 5 miesiecy temu przreabiałem to co ty teraz tyle że byłem z nia 7 lat i juz mieliśmy wziąc śłub ale tez cos poszło nietak tez myślałem zeby jąodzyskac ale jeśli zadłużyła sie w kims innym to zapomnij że wróci dla niej to nowość kobiety tak mają jak im ktoś zawroci w głowie to sa wstanie rozwalic wszystko. Moja rada baw sie i testuj feromony na inych kobietach ja tak zrobiłem stosuje PHX i NPA i super sprawa. Co do kobiet które potrzafią rozwalic wszystko i zapomniec o bozym świecie to tez niedawno przeorbiłem to poznałem i spędziłem intymne chwile z dziewczynąktóra ma chłopaka a to wszystko tez po feromonach oczywiście doba gadka podejście i poszło. Takze nie zawracaj sobie głowy tylko powiedz chasta lawista baby i NEXT. ja próbowałem2 miesiace odzyskac moją miość ale nic nie dało rady, teraz sie ciesze z prespektywy czsau.Bo przeciez tego kwiatujest pół światu. Zycze powodzenia poczatki sa tródne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksik Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 czyli myślisz że sobie darować,będzie mi trudno,ale...dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emo25 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Wiem że to co napisłąem może brzmić ostro i dosadnie ale co Cię ni ezabije to Cię wzmocni ja tez byłem załamany i nic mi sie nie chciało myśłałem ze już nic mnie nie spotka miłego ale czas i jeszcze raz czas ja poprostu zaczołem pozanawac inne osoby min na dyskotekach i wiesz nawet fajnie jest, ja z perspetywy czasu patrze że nawet dobrze że tak sie stało, oczywiście są chcwile gdzie teskno jest ale to tylko chwile już teraz. Także feromony dobry nastrój luzik i na imprezki lub w miasto. Pozdrawim i czas eczy rany, moim zdaniem jak zakochał sie twoja dziewczyna w kim innym to znaczy że nie była warta Ciebie , ja tak stwiedziąłem ze swoją. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksik Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 dzięki wielkie,mam nadzieje że czas mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ackaturbo Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Powiem Ci tylko tyle że "w rzece jest wiele ryb"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi