martini98 Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Zamawiając próbkę phx dostałem saszetkę the edge i mam pytanie do kogoś kto ją testował.Jak nakładać i gzie oraz czy zużyć całą zawartość od razu czy np.saszetka na dwa razy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Wcieraj na szyje i za uszy lub pod nos i na brode-praktycznie tam gdzie zwykle naklada sie feromony.Ja uzylem tego na 2 imprezy i efekty byly baardzo pozytywne, dlatego kupilem caly flakon The Edge bo jest to swietny produkt, duzym plusem jest to iz nie smierdzi potem jak Pheromax, a posiada swoj-bardzo ladny zapach.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 ....testuj THe E-e i opisuj efekty , zamierzal zakupic sobie je ...... chcialbym tez dowiedziec sie wiecej na jego temat nie z opisu na stronce ale z WASZYCH doświadczen. Mowisz ze masz to jak bedziesz mial chcec to napisz cos tam o nim. Czy jest porowynwalny w dzialaniu z NPA ( nie chodzi mi o zapach itp.) tylko o dzialanie , efekty..... pozdrawiam ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini98 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 Dięki za podpowiedzi po przetestowaniu dam znać jak u mnie efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 27 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2008 tez z checia chcialbym sie dowiedziec jak dziala naprawde the edge czy mozna to porownac z dzialaniem npa które jest naprawde dobre stosowalem chusteczki lecz przy tak niskim nakladzie który otrzymalem nie moge sie za bardzo wypowiedziac na temat tego fero oczekuje odpowiedzi od uzytkownikow co stosowali edge w spreyu a nie probki i male pytanko czy np. 1 psik edge jest odpowiednikiem 0.5 kropli npa ;. jezeli tak mozna to podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Uzywam zawsze 2 psikow The Edge, na szyje i na wlosy po 1 psiku.Jest sporo oznak dzialania owych feromonow, ostanio na imprezie siedze i rozmawiam z dobra kolezanka przy stole w odleglosci nie wiekszej niz 0,5m.Zaczela sie krecic poprawia wlosy, flirtowac ze mna, w sumie jak zawsze I w pewnym momencie powiedziala "kurde jak mi goraco sie zrobilo obob ciebie" i jeszce sie przysunela ze bylismy baaardzo blisko.A na inneoj jeszce domowce kolezanka zaczela sie wtulac we mnie i to nie bylo normalne wtulanie sie jakies kolezenskie;p jestem prawie pewoien zeby nie bylo w tym momencie kumpli i innych kolezanek to wydarzyloby sie os pieknego;D dodam ze u innych dziewczyn tez widzialem mocne zainteresowanie moja osoba;D Nie moge porownac tego z NPA poniewaz tego nie uzywalem ale The Edge mi sie podoba Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 chyba wypróbuje edge cena zblizona do npa dzialanie wydaje sie ok aplikacja duzo wygodniejsza niz w przypadku npa .a jak z zapachem npa fajnie smierdzi czy the edge ma taki sam zapach z flakonika jak z chusteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Dla mnie The Edge ma mozliwy zapach, ale i tak uzywam swoich wlasnych perfum na to.Wiec nie musze sie marwic ze bede walil potem albo czyms w tym rodxaju jak w przypadku Pheromaxa lub NPA. Wydaje mi sie ze zapach z chusteczki byl ladniejszy i intensywniejszy, ale to moze byc tylko moje odczucie.W kazdym badz razie polecam the edge, widac bylo po kolezankach podniecenie i zainteresowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini98 Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Faktycznie po jednej saszetce ciężko odpowiedzieć jak działa the edge,myślę po prześledzeniu forum że niedługo zakupię flakonik gdyż uważam że te fero może być dla mnie odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini98 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 Mam pytanie.Po użyciu the edge saszetki w sylwka miałem odczucie po przykryciu perfumami przez kilka godzin że walę starymi skarpetami nawet jak psikałem kolejne razy, ciekawe czy kobiety siedzące obok mnie po obu stronach(jak na weselu)też to czuły,bo się tym stresowałem,natomiast nikt nie dałmi odczuć tego a nawet miałem dowody sympatii od niektórych kobitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 ja tez chce zakupic the edge nie ma go w sprzedazy dla mezczyzn wiec moze seryjnie tak działa jak bedzie dostepny kupie go i przetestuje na jednej mojej kolezance ktora łatwo wkrecic w jakies ten teges wiec zobaczymy jak na nia to bedzie działac jak bedzie działac to bedzie lepsze chyba od pfer...maxu ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 4 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 tylko ze jak tą kolezanke tak "łatwo wkrecic w jakies ten teges" to raczej wyniki testow fero nie beda za bardzo miarodajne, bo pewnie i bez fero by sie dala wkrecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 nie no bez fero to trudno by było to zalerzy w jakim bym był stanie upojenia i ona ale bez alkoholu tylko same the enge zobaczymy bo niektore to nawet bez fero chca ale ja lubie takie niedostepne a nie takie w sam raz na jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi