martini98 Napisano 25 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Posłuchajcie jest taki temat mam saszetkę the edge oraz próbkę phx odebrałem wczoraj z poczty i proszę o podpowiez jak to zastosować na sylwka gdyż nie mam czasu na testowanie a chcę po prostu dowiedzieć się jak to nałożyć osobno lub razem i w jakich dawkach oczekuję podpowiedzi oddoświadczonych itp.Dodam żę często wchodzę na forum ale dopiero teraz zdecydowałem się na zakup mam swoją koncepcję ale z radością posłucham osób doświadczonych ,generalnie na imprezie ma być sporo obcyhch dziewczyn.Czekam na sygnały po wszystkim namaluję jakiś temacik pozdro dla Was .PS PISZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini98 Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 GENERALNIE CHODZI CHODZI OTO ŻE BEDZIEMY EXPERYMENTOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi