naphozord Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Witam zamawiam pheromax to moj pierwszy feromon wiec ufam wam ze jest dobry i sprawdzony chdozi mi glownie o dobra zabawe jestem otwarty i gadatliwy wiec nie mam problmow z kontaktami aczkolwiek sa dziewcyzny ktore ciezko podejsc wiec powiedzcie czy mam cos jescze do tego kupic npa czy cos?? aha i koniecznie do tego mam brac perfumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 phx powinien sie sprawdzic .to dobrze ze jestes otwarty i gadatliwy to jeszcze spoteguje dzialanie fero perfumy jak najbardziej sa wskazane phx dziwnie smierdzi cos jak pot ze smierdzacymi skarpetkami polane alkocholem tylko nie wyobrazaj sobie ze tak mocno go czuc ,jest wyczuwalny ale bez przesady latwo to przykryc bylejaką woda toaletową(niektórzy wogule nie czuja tego smrodu) jezeli masz wiecej kasy mozesz kupic chikare zapach jest niesamowity dzialanie razem z phx daje dobry efekt na forum mozna wyczytac ze chikara nie przykryje phx moje zdanie jest odwrotne na ubraniach doskonale wyczuwam chikare nawet po 3 dniach i ma dotego intensywny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Paweł a czy starczy np phx i hugo boss czy najlepiej cos do tego phx jescze sobie dolozyc np npa bo nie mam tyle kasy aby wydac jescze na chikare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Nie mieszaj bo przesadzisz z ilością najpierw naucz się stosować jedno fero potem drugie i dopiero można poeksperymentować z mieszaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 wariacie kidler wiec narazie ma mi styknac phx i hugo boss i bedzie gitara ;d??? jak kupie to to poprosze o info jak stosowac gdzie ile co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Ja mam próbkę stosuję połowę kropli za uszy na to perfumy i jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi