Namaste Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Witam mam pytanie zamówiłem Chikara dzisiaj przyszła jest na feromonach przyklejona etykietka więc z ciekawości przeczytałem skład:aqua,alcohol denat,dipropylene glycol,aroma A gdzie są wymienione feromony? przecież czy nie jest tak,że jak na etykiecie nie ma ich wymienionych to produkt ich nie zawiera???? Przypominam,że na stronie jest napisane skład Chikary: Androstenol, Androstenon, Androsteron + 4 nowe feromony, które do tej pory nie pojawiły się w żadnym innym produkcie. Dlaczego nic takiego nie ma na etykiecie przysłanego produktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 a nie pisze "and human pheromones"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namaste Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Nie jest napisane"and human pheromones" Napisałem do Feromony pl odnośnie wyjaśnienia odpisali"Cieszę się, że Pan napisał. Jeżeli chodzi o feromony zawarte w Chikarze, to są one zapisane "aroma", poniewaZ jest to składnik kompozycji zapachowej." Mam nadzieję,że to prawda bo nie chce zwykłego perfumu za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 jak kupiles na feromony.pl to na pewno jest to chikara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi