sebastianbiz Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 Witam Mam dylemat, więc może ktoś mi pomoże. Nie mam dużo kasy, około 60 zł, co lepiej zamówić próbke Pheromaxu 2 ml czy 3 próbki chikary w żelu ( razem 4,5 ml ). Używał ktoś próbki chikary ?? Czy szybko schodzi ?? Ile trzeba stosować tego żelu żeby osiągnąć zadowalający efekt ? Bo wkońcu te 1,5 ml to chyba mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 O ile wiem na feromony.pl nie ma próbki chikary. Ja bym polecał ten pheromax a i jeszcze zależy do jakich sytuacji są Ci potzrebne feromony, jeśli chcesz podrywać to pheromax a jak chcesz umocnić jakiś związek, albo zwiększyć zaufanie to chikara. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianbiz Napisano 27 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 O ile wiem na feromony.pl nie ma próbki chikary. Jest Jest z tego co wiem to dodają je do każdego zamówienia, ale nie ma ich w sprzedaży. Poza tym ja chciałem kupić chikarę na allegro, 20 zł za próbkę 1,5 ml oryginalną. Ale chyba przekonałeś mnie ostatecznie do Pheromaxu A na ile taka próbka w kulce wystarcza ?? Zakładając że nie będe przesadzał i używał zgodnie z instrukcją. Gdybym stosował codzień to czy wystarczy na chociaż 2 tygodnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 Na 2 tyg. powinien spokojnie starczyć, jeśli będziesz go używał wg. instrukcji. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Chikara starczyłaby Ci na (1 opakowanie) 2-3 użycia- 1,5 ml. Pheromax 2ml starczy Ci na ponad dwa tygodnie, jeśli będziesz stosował raz dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Kupuj Pheromax i sie nawet nie zastanawiaj! Oczywiscie ja bym tak postapil chikara jest dobra na poprawe kontaktow miedzyludzkich. Natomiast Pheromax na to i flirt wiec masz sprawe prosta przynajmniej w/g mnie. Pozatym wydajnosc Pheromaxa jest wieksza ;] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi