4265 Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Witam jestem tu nowy chciałem się dowiedziec jak dziala ten feromon nie chce mi sie cos w to wierzyc ze tak to działa na ludzi wiem ze działa to na pewno na zwerzeta po za tym kazdy czlowiek w swoim pocie ma feromony. jestem ciekawy waszych opini na ten temat szczegulnie to the edge jakie wrazenia z czym łapczyc i jaki feromon lub połaczenie feromonow działa na kobiety,moze ktos napisze wiarygodnie wiem ze sa tu rozne osoby z feromony.pl po za tym wszystkie posty na feromony.pl są bardzo podobne nie ma błędów ortograficznych itp. wiec napiscie wasze opinie na ten temat.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 3 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2009 niech ktos napisze co na kobiety najbardziej dziala moze jakias kobieta sie wypowie albo faceci ktorzy stosowali to na mnie ten pfx nie dzala ani na laski w moim otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi