Tay Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Witam! tutaj bede opisywal jak dziala chikara , zakladajac iz dawke bede odpowiednio zmniejszal/zwiekszal , obiektem moich "testow" bedzie moja klasa napisze co i jak w piatek , w sobote planuje wybrac sie gdzies na "impreze" wiec tez napisze jak to dziala itd no to pierwsza relacja w piatek moze cos wieczorem jescze dzisiaj (czwartek) podrzuce , jak mi sie uda znalezc kogos do testow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Czwartek : spryskalem sie Chikara Dawka : 2 psikniecia Efekty : kolega zdawal sie milszy dla mnie ciagle nawijal , czul respekt sasiadka ciagle sie do mnie usmiechala .. nie mogla przestac ;p , i kasjerka ktora pomagala mi doslownie we wszystkim (nie naciagam zadnego z efektow) jutro ok 23-24 zarzuce nastepnego posta z efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Piatek : Chikara only Dawka : 2 psik psik Efekty : m , dzisiaj ogolnie bylo fajnie w szkole , chociaz zaspalem nie spieszylo mi sie za bardzo , szedlem normalnie , czulem sie pewnie ogolnie ludzie wokol mnie byli dobrze do mnie nastawieni , szczegolnie kolezanka gdy siedziala obok mnie .. ciagle gadala jak potem zaczelismy sobie z kolegami o czyms rozmawiac to sie wkurzala ze nie ma oczym gadac Opinia : narazie jest ok , jutro dorzuce jak wyglada to na imprezie , MOZE dzisiaj jak bedzie okazja - wiec zapraszam , chce sie przekonac o pelnej mocy Chikary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Specyfik : Chikara Dawka : 1 psik Efekt : no hm.. wyszedlem sobie na miasto ze znajomymi bo byl WOSP wiec trzeba bylo troche poszlajac sie i pomoc , znajomi mieli dobry nastroj chyba nadal nie umiem w pelni ich wykorzystac , a w sobote.. z wyjsciem do klubu kapa , bede opisywal dalej jak bedzie jakas wieksza sytuacja niz typowe wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi