student2707 Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Czy zapach Chikary ostro zapodaje piżmem? Generalnie zamówiłem i dzisiaj przyszło mi Chickara + probka PHX + pare pierdół w postaci The Edge i Perception. Jak dla mnie Chickara ma trochę dziwny zapach i stąd moje pytanie czy to jest piżmo bo osoba, na której mi zależy uwielbie zapach piżma. Aha, to jest mój pierwszy post i witam wszystkich serdecznie. Ps. Aha, dzisiaj testowałam PHX i jak dla mnie on w ogole nie śmierdzi, może to nie jest do końca obiektywne, bo jestem chory, ale Chickare wyczuwam wyraźnie, nawet zbyt wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Witam! Zapach Chikary to nie jest zapach piżma. Są to po prostu feromony perfumowane. Zapach piżma zawiera większość męskich perfumów np: http://www.dolce.pl/carolina_herrera/212_men/131.php5 http://www.dolce.pl/dolce_gabbana/pour_homme/97.php5 Jeśli chodzi o piżmo to polecam ten drugi:) Pheromax prosto z butelki wąchając można nie czuć za specjalnie, ale na skórze już tak. Peromax koniecznie przykryj jakimś perfumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 normalny jest a pfx wali chyba masz wielki katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Witam wszystkich:) Nowy na forum, obcykany w postach z tego forum od 3 mcy, od niedawna szczęsliwy posiadacz CHK i PHX Po paru próbach spryskania materiału Chikarą i PHX, dałem kilku osobom do powąchania. Zapach który był najczesciej określany to: pot z moczem. tak że teraz czas na ekserymenty z najbardziej odpowiednią perfumą Nie ukrywam, że tez wyczuwam to pod oryginalnym zapachem Chikary jak zapodam sobie na szyję. I żeby nie było......kąpie sie często Po pary godzinach jak perfuma zniknie ze skóry i przetrę ręką po szyi czuć ten ostrzejszy zapach. Na szczęście te opinie były tylko na spryskany materiał Mi nikt jeszcze nic nie powiedział na dawki ze skóry Mam nadzieje że nie z grzeczności No ale po to jest cover z perfum żeby było miło i przyjemnie Testowałem na sobie chikare, w pracy:) Działa....dookólna sympatia. Czas na PHX Mam też Pheromone essence i Pure Instinct z innej firmy, ale jakoś nie mam do nich jeszcze przekonania. Ma ktoś jakies doświadczenia z powyższymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi