Michal Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 witam testowalem pheromaxa na wiele sposobow jest jakies tam dzialanie tylko dlaczego laski są bardziej rozbawione ,i same tak sobie sie smieją niektore:} ale z tym naprawde mozna wszystko tylko chęci trzeba miec wzielem numery do 6 lasek zajebistych i kazda najpierw pyta sie mnie ile ja mam lat i czy ja pamietam..a potem ze fajniutki jestem ale to tez niezasluga feromonow sylwetka wyglad itp. ale z pheromaxem mozna odrazu lizac sie z laska bez zadnych zapoznawaniach tylko sie podchodzi i lux,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 hmmm a gdzie pytanie??? jesli to jest historia to na przyszłość: Do tego służy inny dział. Narq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi