valery Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Witam Chce przelac NPA do fiolki 2.5ml po próbce phx z psikadem. Orietuje sei ktos ilu kroplom odpowiada jedno pełne psiknięcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Jedno psiknięcie to chyba niecałe 0,1 ml , ale nie jestem pewien. Chcesz się psiknąć NPA?? Wydaje mi się, że to troche ryzykowne Ja ostatnio zrobiłem miksture- do 12ml atomizera wlałem 3ml NPA + 1ml próbki Pheromaxa, a reszte zalałem perfumami. Psikam się tym raz góra dwa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Własnie dlatego pytam bo chce to rozcienczyc to tego stopnia by 1 psik dawal 0.5 kropli "czystego" NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 gdybys do tej fiolki wlał 0,5 ml Npa a reszte np perfumy to byś uzyskał stężenie jak w Edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 z npa to ciezko bedzie tez sądze ze to ok 0.5 ml max to 1ml sam chcialem tak zrobic ale w flakoniku 14 ml po phx tak na oko to myslalem o 1ml NPA do flakoniku reszta to perfumy dawka to ok 3-4 psikniecia super by bylo jakby ktos mial recepture na to moze ferum cos wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Jak napisałem wyżej ja do 12ml flakonika wlałem ok 4ml fero ( 3ml NPA + 1ml próbki Pheromaxa) + reszta perfumy. Mixturka działa Wydaje mi się, że 1ml to może być za mało jak na flakonik 14ml, chyba że nie zamierzasz całego zapełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 moze byc malo ale nie dla mnie ,stosuje npa juz ponad rok 0.5 kropli to czasami za duzo jak dla mojej osoby wydaje mi sie ze taka mieszanka mogla by byc idealna tylko trzeba by bylo dawkowac ok 4 psikniecia w sumie npa mi sie konczy nastepnie planuje zakupic edge niema to jak fero w streyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 to napisz efekty edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi