Belizariusz Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Witam! Jako osoba niedoświadzczona w stosowaniu feromonów mam nastepujące pytanie- czy Pheromax można połączyć z wodą po goleniu STR8 zamiast perfumami? Czy osłabi to jakoś skuteczność feromonów? Jesli tak to jak bardzo? Akurat mam pod ręką Pheromax i STR8 do ewentualnego połączenia, a bardzo mi zależy na jak najszybszym przetestowaniu feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 mozesz stosowac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 dobrze dobrany zapach moze polepszyc dzialnie feromonów same perfumy potrafią ladnie podzialac na dziewczyne wiadomo ze kobiety lubią gdy męzczyzna ladnie pachnie no i na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 bez przeginak nieraz kobiety smierdza perfumami stosuj stosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 dokladnie zbyt intensywny zapach np .mnie odstrasza to wtedy sie nie pachnie tylko smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi