Global89 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Witam... Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem feromonów, jestem smialy wobec kobiet, szczerze moowiac mam nawet powodzenie od kiedy zaczelem poslugiwac sie radami zawartymi w "sztuce uwodzenia". Ale nie o to mi sie rozchodzi...od 3 lat bujam sie w pewnej dziewczynie, przyciagalo nas cos fizycznego... przez 2 lata z tych 3 zylismy ze soba prawie jak para heh, calowalismy sie, moowilismy do siebie cieple slowka itp itd. W zeszlym roku nawet prawie sie z nia kochalem(ale jej wuja wparowal do pokoju i zrobil niezly dym ) od tamtego czasu jakby cos uschlo... i nie jest tak fajnie jak kiedys, nie stac mnie na wielkie wydatki, wiec chcialbym zeby ktos mi polecil jakis dobry konkretny feromon...zeby bylo tak jak kiedys...i zeby zapewnil mi lepszy "start" do ponownych staran o nia...myslalem nad pheromax , ale opinie na temat tego specyfiku sa rozne...Co wy mi polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 moze sproboj sobie The Edge / Chikara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Mowisz ze zadziala ? a mozna gdzies zdobyc probki ? to ma byc moje pierwsze doswiadczenie z fero...i nie chcial bym sie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 kazdy feromon dziala inaczej pheromax jest bardzo dobrym feromonem to ze na niektórych nie dziala moze wynikac ze złego stosowania go ktos potestuje tydzien i pisze ze niedziala ja efekty zobaczylem po ok 3 tygodniach i jestem z tego produktu zadowolony mozna nabyc próbke za niewielki pieniadze zbyt duzo nie ryzykujesz chikara moze okazac sie zbyt slaba do takiego podrywu raczej nadaje sie na przyjacielskie kontakty npa i the edge tez są niczego sobie problem z npa jest taki ze stosowanie tego jest utrudnione nie zawsze uda ci sie wydobyc idealna dawke, ale to jest kwestia wprawy tak ze polecam phx(w probce dozowanie jest do bani ) albo the edge (coraz wiecej pozytywnych opini o tym produkcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 czyli jak juz nabywac...to caly flakon tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 a co myslicie o mixie the edge + phx ?? czy bylby skuteczny przy tej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichurychu2 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 To może i ja wtrącę swoje 3 grosze. Jeżeli chodzi o mnie to stosowałem próbkę pheromaxa przez okres kilku miesięcy na tej samej pannie i powiem tylko tyle że pojemniczek prawie pusty a efektów zero Podobnie z npa i chikarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 a jak dawkujesz ?? jezeli nie jestes z nia na etapie "przyjaciel" to stestuj, Sztuke uwodzenia , jezeli jestes kumaty, to pujdzie ci jak z gorki, maetody niby banalne ale skuteczne, zawarte tam wskazowki sa z dzialu psyhologi w zakresie "manipulacji umyslem ludzkim. Podkreslam ze techniki te sa uzywane przez tajne sluzby USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 tak wszystko sie zgadza techniki NLP sztuka uwodzenia i inne mocne sily perswazji potrafia zdzialac niesamowite zeczy ciezko jest tylko to opanowac ale na pewno kazdemu sie uda chciec to muc jezeli chciales aby feromony podzialaly tylko na 1 osobe to troche bład nie na wszystkich dzialaja feromony akurat ta osoba nie wyczuwala feromonów jak dobrze pamietam feromony wyczuwa ok 60 % populacji ludzkosci czyli troche ponad połowe połaczenie phx i the edge bedzie bardzo dobrym połączeniem ale moze sie okazac ze nie podziala na osobe na która myslisz ze podziala ale nie tylko tak dzialaja feromony pomagaja ogulnie w calej swerze zycia miło sie robi gdy wchodzisz do sklepu a sprzedawczynie są mile dla ciebie usmiechaja sie doradzają zartują itd. czesto mi sie to zdaza tak wiec jezeli nie podzial na tą dziewczyne to nie zmarnujesz tego bedziesz mial inne dobre kozysci z tego the edge kosztuje 130 zł a starcza na pół roku wydaje mi sie ze nie zbiedniejesz a duzo mozesz zyskac pozdrawiam cyt stosowałem próbkę pheromaxa przez okres kilku miesięcy to ile ty tego stosowales jak ci starczylo na tak długo próbka 1ml przy codziennym stosowaniu starcza na ok max 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichurychu2 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Ja stosowałem jeszcze tą "starą" próbkę i tylko na jednej pannie a że nie widywaliśmy się dosyć często to starczyło na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 z tego co czytalem to trza to uzywac na codzien zeby zaczelo dzialac normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 stare probki 2ml byly o wiele bardziej okonomiczniesze niz te nowe i sposób uzycia byl o wiele latwiejszy nie koniecznia trza to uzywac na codzien ale dlaczego cala moc feromonow chcesz wykozystac tylko na 1 osobie feromony dzilają spontanicznie nigdy niewiadomo kiedy zadzialaja i to jest w tym najlepsze .mialem tak ze stosujac codziennie przez ponad miesiac nic nie zauwazylem moglo tak byc ze za bardzo myslalem o tym trza sie poprostu wyluzowac zapomniec ze masz na sobie fero reszta sama przyjdzie jezeli wiesz jakie oznaki zainteresowania daja kobiety to sprawa jest prosta fero dziala tylko atakowac na poczatku mojej przygody z feromonami mialem tak duzo okazi zeby poznac naprawde piekne kobiety lecz byly tak czarujace ze mój strach byl silniejszy i poprostu balem sie podejsc i cos powiedziec ale bylo widac ogulne zainteresowanie z ich strony tak dziala npa teraz jest inaczej jestem bardziej otwarty i przyjacielski a npa nadal dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global89 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 no tak...tyle ze mi na tej lasce strasznie zalerzy, i co mi po tym ze bede rwal panny, robie to aktualnie dla zabicia czasu...a te 3 lata by poszly na zmarnowanie...chce aby z etapu "przyjaciel" zrodzil sie etap "obiekt pozadania-material na chlopaka", swojego czasu laczylo nas cos wiecej niz przyjazn ,ale od jakiegos roku...jestem tylko kumplem ;/...chce uskutecznic "sztuke uwodzenia" by ja zdobyc...to troche jakby zdrowa obsesja na jej punkcie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi