Alchemiczka Napisano 30 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 Napisałam ostatnio do tworców tych specyfików feromonowych z zapytaniem, czemu dyskryminują kobiety, czemu tak mało jest (prawie wcale) feromonów dla kobiet. Dostałam odpowiedź, że pod koniec tego roku ma zostać wprowadzony jakiś rewelacyjny produkt tylko dla pań i w ogóle, ma powstać całkiem odzielna stronka dla nas Co na ten temat myślicie? Pozdrawiam moich ulubieńców Sephiroth i Simon_85-całusy ślę Wam again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 30 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 Chyba w złym dziale tę wypowiedź zamieściłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 30 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 Rzeczywiscie nie ten dzial, ale mysle ze kazdy Ci to wybaczy To fajnie, ze beda nowe produkty dla kobiet, wkoncu plec piekna tez ma prawo wyboru P.S dzieki za calusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 No to fantastycznie! Przydałby się jakiś powiew świeżości:) A strona dla nas to po prostu bomba! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 pod koniec tego roku ma zostać wprowadzony jakiś rewelacyjny produkt tylko dla pań i w ogóle, ma powstać całkiem odzielna stronka dla nas pewnie jak to wycztalas na jakiejs intymnosci.pl lub robienieludziwkona.pl to powodzenia.stronke to ja ci moge zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 2 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2006 pewniejak to wycztalas na jakiejs intymnosci.pl lub robienieludziwkona.pl to powodzenia.stronke to ja ci moge zrobic Może trochę szacunku, co?! napisała, zadała sobie trochę trudu, otrzymała odpowiedź i nam ją podała. Więc z łaski swojej proszę więcej pomyśl, później pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2006 Sephiroth, dziękuję za wstawiennictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Hmmm biedne kobietki narazie sa zdyskryminowane ... ale mam nadzieje ze niedlugo bedziemy na rowni i bedziecie mialy nowe produkty i bedziecie mogly sie cieszyc z uzywania new fero dla was. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 i podobno jest NPA dla kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Majkel, NiceManLbn z tego co mi wiadomo NPA dla kobiet jest już od bardzo dawna. Tyle, że nie w Polsce Ja osobiscie nie czuję sie dyskryminowana ich brakiem - radzę sobie świetnie bez NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Dokladnie trzeba tez dzialac urokiem osobistym i tak trzymac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Lubię Cię NiceManLbn To chyba nie feromony przez Ciebie mówia, naprawde jesteś bardzo miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 26 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2007 CZY TU NIE MA żADNYCH KOBIET ????? Chcę pogadac o perfumach, kwiatkach i innych rzeczach .... L'Instant de Guerlain dobrze kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 Feromony to nie wszystko kiedys myslalem inaczej ale to byl poczatek przygody z nimi. Zrozumialem ze to maly dodatek do caloksztltu jakim jest osobowosc i umiejetnosc przebywania i rozmawiania z kobietami i to jest najwazaniejsze. Dziekuje Ja Ciebie tez ;P Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doris Napisano 28 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ach NiceManLbn Fajnie, że tu jesteś Tu i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi