merox Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 Witajcie, jestem tu pierwszy raz. Może pytanie, która zadam bedzie bardzo ogolne, ale proszę o odpowiedx. Otóż ostatnio obejrzałem taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=WN_893IsjTM i szukam odpowiedzi: czy to tak właśnie dzialaja feromony? Jesteście gronem ekspertów, wiec chyba nareszcie dowiem się prawdy (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 taK WLASNIE DZIALJA ale na ten filmik jest za bardzo wyrezyserowany jak nie wiezysz idz do baru oblej barmanke napojem po dekolcie a ona za to pujdzie z toba do kibla na bara bara 1 scenka jest wiarygodna noga zalozona na noge skierowna w kierunku obiektu zainteresowania dotykanie reką dekoltu co za tym idzie zwiekszona ochota na sex 2 scenka taz typo pie**oli glupoty a laski słuchaja tego z zaciekawieniam poprawiaja wlosy i smmieja sie z byle czego feromony dzialaja przyciągaja słuchaczy zwiekszaja zainteresowanie wybraną osobą wydaje mi sie ze zastosowal phx i chikare albo ten filmik to wilka sciema zaplanowana od a do z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merox Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 niewiarygodne to jest dla mnie. muszę spróbować. ale powiedz jeszcze, od tego ocierania i gadania daleka droga do bara bara? czy to też przychodzi łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 29 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2009 Feromony to nie "tabletka gwałtu" ,tylko komunikacja zapachowa. Feromony w intymnych kontaktach wzmacniaja podniecenie ale bez swojej inicjatywy nic nie zdzialasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 dokladnie ;jw. jezeli bedziesz sztywny i myslal ze jakas panienka sama podejdzie i zacznie cie wyrywac a ty puzniej zrobisz swoje to sie kolego troche pomyliles (chociaz moze i tak sie zdazyc ) feromony to nie jest jakis pewniak na przelecenie panienki ale na pewno pomaga i wart swojej ceny cyt Feromony to nie "tabletka gwałtu" ,tylko komunikacja zapachowa zgadzam sie dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merox Napisano 31 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 rozejrzałem się - tych feromonów to trochę jest. coś polecacie na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 zapewne chcesz uzyc feromonów na podryw czyli PHEROMAX sprawdza sie najlepiej (chociaz opinje są podzielone) nastepnie na ogien idzie NPA (troche klopotliwe dawkowanie ale dziala rewelacja) polecam tez the edge to samo co npa tylko rozcienczone latwiesze dawkowanie (mozna dostac zapachowe czego niema w przypadku phx i npa) zostaje tylko kwestia ile mozesz wydac na feromony najlepiej stosowac połaczenie phx+npa phx+the edge mozesz jeszcze sprawdzic chikare ale raczej tobie nie bedzie potrzebne ja tylko je dodaje dlatego ze ma zniewalajacy zapach który bardzo mi sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merox Napisano 1 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 dzięki wielkie. raz się żyje, więc zrobiłem zakupy na feromony.pl i czekam na dyskretną paczuszkę. trzymajcie za mnie kciuki, bracia w feromonach (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 spoko mozna wiedzec co zamówiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksssysiu Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 skoro jest tu takie zacne grono ekspertów to je też skorzystam i zadam parę pytań a mianowicie na pewnej stronie znalazłem ostrzeżenie że na PHEROMAX jest ograniczenie od 18 roku życia i nie wiem czy to kwestia zdrowotna czy też to że niektórzy uważają to za towar erotyczny i tak jak playboy "nieletnim nie sprzedajemy" drugie pytanie dotyczy tego gdzie można to kupić poza sprzedażą internetową a trzecie czy PHEROMAX sprzedawany jest tylko w butelkach 14 ml czy są też mniejsze. Za odpowiedzi z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 1 .18 roku życia i nie wiem czy to kwestia zdrowotna czy też to że niektórzy uważają to za towar erotyczny i tak jak playboy "nieletnim nie sprzedajemy; feromony są nieszkodliwe dla zdrowia chyba ze zaczniesz je pic ; feromony są sprzedawane takze w sexshopach dlatego 18 2 w sexshopach ale najlepszym rozwiazaniem jest internet _ (dyskrecja) 3 jesli chodzi o orginalny pheromax jest sprzedawany tylko w 14 ml ale mozna dostac próbki 1 ml wczesniej były próbki tez 2 ml bylo to bardzo dobre razwiazanie ale wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merox Napisano 2 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 paweł25 - PHEROMAX oczywiście! dzięki za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 pamietaj jezeli nie zauwazysz zadnych efektów przez kilkanascie dni to sie niczym nie przejmuj feromony dzialaja spontanicznie a najlepiej jak zapomnisz ze je masz na sobie i to jest w tym najfajniejsze 1 pełne psikniecie powinno byc odpowiednia dawka jezeli bedziesz czul sie nieswojo ,mial delikatne bule glowy i agresywna reakcja znajomych na twoją osobe zmniejsz dawke !!! zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksssysiu Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 a jeżeli chodzi o kupowaniu feromonów w sexshopach to widziałem tylko jakieś nieznane i nieopisywane tutaj marki a ja zastanawiam się nad PHEROMAXEM a nigdzie go jak dotąd niewidziałem (poza internetem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi