aurelion Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Czesc wszystkim Czytam wlasnie artykul o sztucznych inteligencjach, znacie moze jakies numerki na gadulca, ew. jakies programy symulujace sztuczne AI? Wiem, ze WOSP odCzesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 kolego Tobie się fora pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 Hydepark - Wszelkie dyskusje niekoniecznie związane z feromonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 31 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2009 wiem, ale ten temat to bardzo wąska specjalizacja - ja bym pogrzebał na jakiś forach specjalistycznych szczególnie zagranicznych bo u nas albo nie ma albo jest w powijakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi