ksssysiu Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 ostatnio męczy mnie jedno pytanie: jak na feromony (te kupne oczywiśćie) reagują zwierzęta. Bo na przykład jak ktoś ma psa i wysmaruję się jakimiś fero to chyba się pies na niego nie rzuci z rządzą gwałtu no nie??:D:D a tak na serio to zauważyliście jakieś zmiany w zachowaniu waszych pupili odkąd stosujecie feromony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 jA PO phx mialem dziwne wrazenie jakby moja suczka zaczela sie bardziej interesowac mną (ze to tak mozna nazwac) ale to moglo byc tylko moje widzi misie poszukaj jest gdzies na forum o tym ;pewien typo robił testy na swoim psie czytalem ale niepamietam co on tam pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Hehehe mialem dzisiaj ciekawa sytuacje Otoz to szedlem sobie jak zwykle przed moje osiedla ,jak zwykle facet z bloku obok wyprowadzal pieska na spacerek ,ale dzisiaj wyjatkowo sie mna zainteresowala jego suczka;)) Trzymala mi sie dosc dlugo przy nodze i zeby ja nie zawolal dalej by szla ze mna Wydaje mi sie ze na zwierzeta o wiele lepiej dzialaja wkoncu maja lepszy wech hehe to bylo doscy zabawne ))) A wiec najlepiej fero dzialaja na SUCZKI )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksssysiu Napisano 5 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 "hej suczki nanananaaaa my znamy wasze sztuczki..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi