ksssysiu Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 witam wszystkich i mam pewne pytanie. Czy feromony tak samo działają na młode dziewczyny (14 - 16lat) jak na te dojrzalsze (powyżej 20) jeżeli nie to jakie fero są najlepsze na tą pierwszą grupę dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Chlopie to ciezki temat ,wydaje mi sie ze dzialaja tak samo ,ale z racji tego ze starsze kobiety sa bardziej doswiadczone ,lepiej wiedza czego chca itd etc wydaje mi sie ze zauwazysz lepsze dzialanie wlasnie na nich niz na mlodszych:) Ostatecznie moim zdaniem fero dzialaja na wszystkie kobiety podobnie ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopis Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 fero dziala na wszystkie kobiety z tym ze te wyzwolone i bardziej odwazne lepiej reaguja latwiej wpadaja w siec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi