valery Napisano 30 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 witam Feromonów zacząlem uzywac miesiąc temu.Moim pierwszym zakupem były alchemy.Teraz mysle nad zakupem pheromaxa.On jest naprawde taki skuteczny jak piszą bo cos mi sie nie chce wierzyc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 30 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 Nie wiem jak działa Pheromax, aużywałem NPA. Ale czytałem sporo, rozmawiałem sporo z innymi użytkownikami... Pheromax jest na pewno silniejszy, bardziej stężony niż Alchemy, które sądząc po opisie masz i cieszysz się Wniosek? Może działać lepiej, ale nie musi. Jest silny, podobnie jak NPA, z którego jestem bardzo zadowolony Sprwadź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Pheromax nie ma w ogóle porównania do Alchemy. Jest dużo bardziej stężony i przede wszystkim zawiera androstadienon, który to osobiście uważam za największy atrankt na kobiety. Pheromax jest bardzo łatwo przedawkować, ale skuteczność ma olbrzymią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Mało tego- Alchemy zawiera 1 feromonon. Pheromax- 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2006 Pheromax jest na pewno silniejszy, bardziej stężony niż Alchemy, które sądząc po opisie masz i cieszysz się no ciesze sie bo nie oczekuje ze sie wysmaryje,pujde do sql i laski będą mnie zaczepiac.Z podrywaniem mam juz wprawe a feromony w tym wyraznie pomagaja.Ruznica jest widoczna.Teraz zbieram na pheromax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 2 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2006 ali, nie wiem o co Ci chodzi.. Piszemy o Alchemy i Pheromax, a nie o Pheromax i NPA. Pheromax jest bardziej stężony od Alchemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 2 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2006 O kurczę, jakiś rozkojarzony jestem ostatnio. Heh, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2006 Ja uzywam pheromax jest poprostu rewelacyjny... poozatym nie masz co porownywac bo z tego co mi wiadomo Alchemy jest bardziej do stworzenia przyjaznej atmosfery,natomiast pheromax pomaga w wyrywaniu raczej pomaga przy nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi