sandały Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 Witam wiem że temat był wałkowany milion razy jednak pozwole sobie napisac:P Zakupiłem pheromax 14 ml wykapałem się pół pskiniecia na szyje jak czytałem na forum i poszedłem testowac specyfik lecz.... nie zauważyłem zupełnie nic, oczywiscie nie oczekiwałem tego że dziewczyny rzucą sie na mnie poprostu oczekiwałem jakiegoś dowodu że to działa ale do rzeczy więc poszedłem do sklepu po napój kasjerka zachowywała sie normalnie potem do drugiego sklepu po alkohol i też nie zauważyłem nic nadzwyczajnego, dałem spróbować koledze i o n też mówił ze nic nie zauważył, jedynie co wyczułem to to że działa to na mnie w sposób bardzo fajny mozna powiedzieć ale nic innego nie zauważyłem. Mam pytanie czy ja moze tego za mało daje?? może za dużo? i czy ktos mial lub ma podobny przypadek?? brzydki chyba nie ejstem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 4 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 eh kolejny niedoswiadczony feromek;))) powoli gosciu . uzywaj codziennie i zapomnij ze je masz na sobie z czasem ujawni sie ich dzialanie ,dawke dajesz odpowiednia ( 1/2 psikniecia ) ale sprobuj tez odkrecic butelke ,przechyl ja na nadgarstek i rozetrzyj to na szyi ,zrob to samo na drugi nadgarstek i wetrzyj w druga czesc szyi Zauwazylem ze nie dobrze jest kumulowac fero w jednym miejscu ciala bo nawet po przykryciu perfumami zapach jest strasznie duszacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandały Napisano 4 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2009 dzieki kangur 65 zrobie tak jak mi poradziłes. Jak cos zauważe to napisze a jak nie to tez pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandały Napisano 5 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 byłem dzis w szkole podpisywać papiery ale też było zupełnie normalnie tym razem przechyliłem buteleczke na nadgarstki i posmarowałem szyje i przykryłem perfumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Hmm musisz opisac dokladniej sytuacje ,a czemu mialoby cos sie dziac ? Sam piszesz ze wpadlem jedynie cos podpisac ,jakies papierki ? Myslalem ze wszyscy dookola sie rzuca na Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandały Napisano 5 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 nie miałbym nic przeciwko jakby ta sekretarka sie rzuciła hehe druga za to obcinała mnie wzrokiem ale ma wredną gebe wiec to chyba normalne, bylem potem w sklepie i tez nic nadzwyczajnego moze poprostu trzeba poczekac na efekty? tylko jak mam dobrac odpowiednią dawke hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 5 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 Dobrze ze nie uciekaly od Ciebie tzn ze dawka jest dobra Spoko spoko wszystko w swoim czasie ,ja uzywam kilka miechow fero i nie zawsze jest tak jak bym chcial Sa rozne sytuacje i ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandały Napisano 5 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2009 właśnie szkoda że nie uciekły przyajmniej bym wiedział ze działa nawet negatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi