Exterminate Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Witam. Chcialbym rozpoczac przygode z feromonami, ale kompletnie nie wiem jakie kupic, jak stosowac, ktore beda odpowiednie i tak dalej. Prosze was o pomoc w tej sprawie. Pracuje w restauracji, wiec mysle, ze powinny byc jakies odpowiednio mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exterminate Napisano 9 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Generalnie po przeczytaniu kilku stron i wypowiedzi i innych, doszedlem do wniosku, ze bylby dobry NPA lib BTB albo RM. Nie wiem, ktory powinienem kupic na poczatek. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Na poczatek cos tanszego i lagodniejszego np RM ja od nich zaczelem Jak Ci bedzie malo Rm wtedy przezucisz sie na cos mocniejszego np NPA lub Pheromax (aktualnie uzywam Pheromax) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exterminate Napisano 9 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 Czyli powinienem zaczac od RM. Dobrze. Widze, ze cena dosc przystepna. Jak dawkowac? Czy raczej robic testy przez pierwsze kilka dni? Czy RM poprawi moje stosunki w pracy? Czego sie moge po nim spodziewac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermo Napisano 8 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Polecam Ci bardzo skuteczne w działaniu http://www.feromony.pl/The-EDGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi