maciek88 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 A mianowicie zostawiłem je przez przypadek bardzo blisko grzejnika. Stały tam całą noc. Czy przez to NPA mogło stracić swoje działanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 hmm uwawzam ze nie ,sa szczelnie zamkniete ,moga skroplic sie na sciankach ale na pewno nigdzie nie wyparuja przez co mialyby stracic stezenie hmm ..takie jest moje zdanie poza tym chyba gorsze dzialanie byloby jakby sie je wystawilo na slonce ciekawe czy wtedy moglyby zajsc jakies reakcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 jestem podobnego zdania jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Może aż tak szczelnie nie były zamknięte i alkoho nieco się ulotnił, przez co zrobiły sie bardziej stężone? Ja tak miałam z Lure, co było nader szczesliwym zbiegiem okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi