kk1990 Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Witam Przewertowałem forum wprawdzie jedynie pobieznie, aczkolwiek zalezy mi na czasie, wiec postanowilem zalozyc nowy temat: Chce kupic probke Pheromax 1ml i tu pojawia sie pytanie: Czy lepiej stosowac je oddzielnie z perfumami od Davida Beckhama, czy mozna je zmieszac w jakichs proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 21 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2009 z probki powinienes otrzymac ok 12 aplikacji moim zdaneim nie ma sensu mieszac to z perfumami(zbyt mala ilosc ) aczkolwiek jakbys chcial mieszeac to proporcje sa proste musisz tak wymieszec zeby 1 psik odpowiadal jednej dawce fero czyli w 12 / 12 albo 12 / 24 itd oczywiscie wszystko mieszac w butelce po perfumach i najlepiej jak najmniejszej ok 10 ml ale to raczej niema znaczenia nie wiem czy zrozumiales o co mi kaman bo sam za bardzo niewiem mimo wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 25 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2009 Ile 12 aplikacij Moim zdaniem wiecej uzywaj jak najmniej a efekty będą bardziej mocniejsze niz wlejesz odrazu 1:12 na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2009 no troche sie pomylilem wychodzi ok 20-25 aplikacij zalezy od dawkowania 280ml:13ml =21... kiedys mialem próbke 2 ml i z tego wychodzilo 25 aplikacij a dawka byla jak najbardziej trafiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi