pupsik Napisano 4 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2009 Witam , mam staleo faceta i chcialbym ożywić nasze relacje , ale fajnie by bylo także miec zalety u kobiet ... Jakie wybrac feromony aby dzialaly zarowno na facetów jak i na kobiety? Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 ...tu dobra byłaby wypowiedź jakiegoś geja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupsik Napisano 9 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 kurcze, czy naprawde nikt nie nie ma pojecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 yyyyy chcialabym Ci pomoc ale poprostu niemam pojecia jak one beda dzialac Logicznie damskie feromony dziala na mezczyzn nie A wiec skoro chcesz podzialac na faceta to ..... damskie A nie logicznie to zwiazek dwoch mezczyzn rowniez sie opiera na chemi uwzgledniajac psychike i funkcjonowanie mezczyzn to raczej powinny byc meskie, wkoncu geje tez uzywaja meskich perfum a nie damskich I tak zabrnelismy w kozi rog Nie wiem to chyba powinien sie wypowiedziec jakis facet ktory jest w zwiazku z mezczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupsik Napisano 9 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 no dobrze, to doradzcie prosze jakie polecacie meskie feromony i gdzie je moge nabyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 9 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2009 Najlepsze meskie to chyba Chikara na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 10 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2009 Ciekaw jestem, swoją droga, czy są w ogóle jakieś badania prowadzone w kierunku feromonów homoseksualistów Jak dla mnie to raczej męskie, nie damskie. Logicznie bardziej prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi