Alvin Napisano 5 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2009 Hej, To jest mój pierwszy post tutaj, więc witam serdecznie bardzo wszystkich. I teraz idziemy do mięska: - Feromony - Pheromax for Men - Aplikacja: Rozkręcenie tej tuby z psikatkiem i posmarowanie szyi tym wężykiem (jedno przeciągnięcie po szyi, drugie za uchem - zamoczenie i powtórka z drugiej strony) - mam nadzieję, że w marę jasno to opisałem. - Zaobserwowane działanie (Otoczenie) - panie w banku były wyrażnie milsze i nawet pozwoliły sobie na jakieś fajne żarciki i lekkie spoufalenie się, czego przedtem nie zaobserwowałem; - Na siłowni pani była milsza niż do tej pory (lekko bardzo i mogło to być moje subiektywne wrażenie) - Zaobserwowane działanie (Ja sam) - No po tej akcji w banku gdzie EWIDENTNIE dało się coś zauważyć - wpływ feromownów na plus nabrałem znacznej pewności siebie w kontaktach męsko-damskich (no taki BOOST po prostu) . Była jeszcze jedna akcja z feromonami - ale nie mogę się definitywnie wypowiedź na plus, bo oprócz feromowów było jeszcze kilka zmienionych detali - m.in. mój ubiór - ale i tak częściowo to przypisuję feromonom. Ogólnie jak na razie po dwóch próbach - na plus. BTW: Jest to ktoś z UK, a konkretnie z południowego Londynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi