Kruk Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Dostałem próbkę Pheromaxu i nie mam pojęcia, jak to dozowac. Ten "patyczek" jest nieco beznadziejny, feromon się go nie trzyma i dosłownie nie czuję nic wilgoci jak się nim potrę. Dużo wygodniej byłoby przechylić flakonik przytkany palcem i tak dozować... Mam jednak w związku z tym problem - jaka ilość Pheromaxu to "jedna kropla" (przy założeniu, że aplikować powinienem dwie krople)? Nie chcę przedawkować bo ta próbka to dla mnie na wagę złota jest i używać jej będe tylko w sytuacjach, kiedy będzie mi bardzo zależało na powodzeniu... Jaką wy radzicie dawkę w jaki sposób dozowaną? Ps. Sorka, pomyliłem działy, miało być w dyskusji ogólnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Kruk to ciezka sprawa Ja nigdy tego nie mialem! Hmm rowniez uwazam ze lepiej przechylac niz bawic sie patykiem Ale ile i jak i gdzie tego nie wiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 17 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Dostałem odpowiedź, zostawiam dla potomnych. Przechylając fiolkę przytkaną palcem uzyskujemy odpowiednik ok. pół kropli feromonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi