slaszowaty Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Mam pytanie odnosnie aplikacji pheromaxa. Otoz na ogol uzywam dawki 0,5 psikniecia. Czy jesli przechyle butelke (flakon 14 ml) zwilzajac palec i rozcierajac go za uszami to jaka bedzie to dawka w porownaniu do zwiklego psikania? Pytanie dziwne ale mnie nurtuje gdyz wciskanie atomizera do polowy jest klopoliwe szczegolnie jesli zaaplikowana ilosc chce rozetrzec po obu stronach szyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 hmm ciężko powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 15 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Tyle to wiem. Stad moje pytanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi