bonzo Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Witam Jestem tu nowy, kilka dni temu dopiero dowiedziałem się o stronie feromony pl. Che kupić feromony które mocno działaja na laski w wieku od 20-25 lat,od niedawna dorabiam sobie w pracy gdzie pracuję wiele dziewczyn w tym wieku i niektóre są naprawde zaj***te. Z niektórymi mam dobry kontakt, ale chciałbym żeby to przerodziło się w coś wiecej niż przyjaźń. Feromony chce również wykorzystywać na wyjscia do klubów, domówki itp.. Na razie się wachcam między npa a phx ,co bardziej polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 ja osobiscie jestem za phx bo ma w sobie androstadienon. w moim przydku sprawdzil sie troche lepiej jak npa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 zgadzam sie z kolega PHX;p pozdrawiam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia__ Napisano 4 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2009 SAM UZYWAM, I TYLKO ONE DZIAŁAJĄ, POLECAM, TREZBA JE PRZYMASKOWAĆ JAKIMIS DOBRYMI PERFUMKAMI , BO DLA NIEKTORYCH KOBITEK ZAPACH pHEROMAXA JEST NIENAJLEPSZY:) Pozdrawiam i powodzenia w uwodzeniu. A pogoda sprzyja, do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi