Puchat Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 No więc mam taki problem żę nakładam pół kropli npa przez peirwsze 10 minut jestem lekko pobudzony a później mnie cholernie zamula i nawet gadac mi sie z nikim nie chce;/...czy to możliwe że poł kropli to dla mnie za duża dawka?? czy moze wląsnie za mała a jak jest zamała to też efekt nie jesdt pozytywny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Spróbuj z mniejszą dawką i sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puchat Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 mam walnac mniejszą dawke niz pół kropli? niby jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 rozcienczajac NPA z perfumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koles Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 hmm.. no spoko tylkow jakich proporcjach.. juz od kilku dni szukam na forach i w wyszukiwarce .. kurcze ktoś moze wie jak to zrobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meninblack19 Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Ktoś na forum pisal stosunek chyba NPA 1:7 natomiast sugerowane rozcieńczenie z prfumami to 1:3 tyle wiem. Wiem również że NPA działa;) PX jakoś jeszcze nie zauważyłem a silne mieszanki fero własnej roboty na dyskotekach przynoszą mi na chwilę obecną bolesne skutki (co nie znaczy że nie działały na dziewczyny;D)przynajmniej tej nocy której ją zastosowałem musiała być silna inaczej takiej agresji by niw wzbudziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koles Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 a no własnie ja jak do tej pory czasami widze efekty a czasami nie.. no i nie zawsze sa takie jak być powinny na imprezach na świeżym powietrzu 1 / 1,5 kropli jest super, a czasami 0.5 i tyle agresji wokół mnie.. no będę kombinował rozcięczyć NPA z jakimś perfumem.. zobaczymy co wyjdzie, jak przetestuje to się odezwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Ja rozcieńczałem NPA z perfumami tzn. do pojemnika 10ml dałem 2,5 ml NPA ale także całą próbkę tzn. 1ml Pheromax, a reszta perfumy. Dacie rozcieńczenie 1:5 będzie jak w The Edge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koles Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 i w jakich dawkach stosujesz??? 1 psik, czy wiecej.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 Tą miksturę, którą zrobiłem stosowałem w dawkach - 1 lub 2 psiki w zależności czy się spotykałem w domu czy na zewnątrz. Ale powiem Ci, że dolanie nieznacznie ale zmieniło zapach perfum. Mikstur już nie będę robił. Lepiej oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi