Olifant Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Witam, Od jakiegoś czasu używam Pheromax. Nakładam go na szyję. Ostatnio zacząłem się zastanawiać jednak jakie efekty byłyby gdym zastosował go doustnie (przypuśćmy dwa psiknięcia z flakonika 14 ml). Czy efekt nie byłby spotęgowany gdybym np. szeptał partnerce czułe słówka a ona byłaby w zasięgu mojego oddechu? I jak długo pheromony byłyby obecne w moim oddechu? Bardzo proszę też o wypowiedzenie się lekarzy czy ta metoda jest bezpieczna dla zdrowia. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 nie wierze w to co czytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ss! Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 1. Pewnie jakieś zatrucie, bo feromony są do użytku zewnętrznego 2. Pewnie jakieś wymioty. Jak można coś takiego jak Pheromax chcieć sobie zaaplikować do ust fuuuuj! 3. Pewnie byś usłyszał, że Ci śmierdzi z japy. No chyba, żebyś krył fero w ustach jakimiś perfumami ale to tylko by spotęgowało efekt z pkt. 1. i 2. 4. W Pheromaxie nie chodzi o zapach, tylko o związki chemiczne, więc pomijając wszystko co wyżej i tak jest to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Czy efekt nie byłby spotęgowany gdybym np. szeptał partnerce czułe słówka a ona byłaby w zasięgu mojego oddechu? Sławek Wiesz co Sławek zaczynam coraz częściej myśleć że raczej tych 20-stu paru lat to Ty niemasz Najpierw chciałeś się psikać po genitaliach feromonami no coż darza się ake to co teraz napisałeś mnie rozwaliło Ja wiem ze sie zdarza że ludzie piją perfumy te na alkoholu powiecmy w celu ładnego oddechu A co do samego pytania nie wydaje mi się abyś po zastosowaniu fero doustnie był w stanie cokolwiek wyszeptać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olifant Napisano 29 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Ludzie! Zapomnijcie o tym pomyśle! Że kiedykolwiek o tym pisałem. A najlepiej proszę administratora o całkowite usunięcie tego tematu! Wczoraj wieczorem mieliśmy iść z moją dziewczyną do klubu. Przed wyjściem z domu postanowiłem trochę przekornie, wbrew temu co tutaj pisaliście na ten temat, zaaplikować sobie dwa psiknięcia Pheromax doustnie i udowodnić wszystkim, że to świetny pomysł. Po około 2 sekundach od zastosowania tak potwornie zaczęło palić! Myślałem, że będę musiał dzwonić po pogotowie, ale chyba i tak nie mógłbym nawet nic powiedzieć. Dzisiaj czuję się już lepiej chociaż czuje że mam przeżarte gardło i mam kłopoty z przełykaniem. Jutro idę do lekarza. Straciłem sobotni wieczór. Nigdy nie stosujecie tego poronionego pomysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ss! Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Może lepiej niech temat zostanie ... ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 ja pheromaxem kaca lecze nie psikam tylko pije 1 super oddech 2 kac mija w przeciagu 15 min 3 jak poszedlam do kosciola i mi sie odbilo to ludzie szeptali co tak ladnie zapachnialo 4 polecam wszystkim debilom co nie potrafią czytac ulotek o produkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Poprostu nie wierze w to co czytam Ale gratuluje pomysłowości bije wszystko co do tej pory kiedykolwiek słyszałam i widziałam Jesteście poprostu niedo podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 he he no już dawno się tak nie uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obi One Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 HAHAHAHA ale zwała eeech... no nie moge odpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi