erO_ Napisano 4 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2006 Witam! Kupiłem cały komplet Love & Desire, dzis się naczytałem, że to syf i nie działa i popieram to, tylko ladnie pachnie :/ Wyżucone 110 zł w błoto za zestaw, ale prubuje jakoś sobie to przetłumaczyć, ze pachnie ok i nie ma co plakać. OK koniec gadania przejdźmy do konkretów, chciałby kupić jakiś feromon wzbudzający pociąg sexuwalny u kobiet, słyszalem ze pheromax jest najlepszy pod tym względem , kupił bym sobie prubke, ze strony: http://www.mocneferomony.pl/ czy to dobry wybór? ps. kto już stosował prubke i może mi powiedzieć na ile aplikacji wystarcza, czy warta jest swej ceny i jakie ilości i w jakie miejsca trzeba stosować, z góry dziękuje za pomoc! POZDRAWIAM WSZYSTKICH I WITAM SERDECZNIE, PONIEWARZ JESTEM TU NOWY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 4 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2006 witam !! jesli kupiles na allegro te Love & Desire, mozesz to zwrocic i odzyskac pieniadze... bo nie pachna ladnie, pachna przecietnie jak zapach z dyskontu "Biedronka". a feromony ze strony www.feromony.pl sa jak najbardziej godne polecenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2006 myślisz, że jest możliwość zwrotu? mam nadzieje, że tak sprubuje, juz napisałem do sprzedawcy, wszystko co sądze o jego oszustwie... czekam na odp, zobaczymy jaka bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 4 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2006 a feromony ze strony www.feromony.pl sa jak najbardziej godne polecenia dokladnie feromony z "FEROMONÓW" to są naprawde feromony a nie jakies love i costam no przawda nie masz tam 100 ml za 30 zl ale oni nie oszukują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 ok wierze na słowo dziś odsyłam Love & Desire i otrzymuje zwrot kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 hmmm Jestem pod wrażeniem, nie sądziłem, że zwrot będzie możliwy... Cieszę się, że Ci się udało;) Polecam NPA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 właśnie wróciłem, koło 18:30 nadałem paczkę, mam nadzieje, ze wszystko przebiegnie należycie. NPA lepsze od Pheromaxu, do celów jakiś potrzbuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 czytałem wiele tematów i w jednym jest napisane ze phermoax smierdzi, NPA jest całkowicie bezwonny? aha jescze pytanie do Chirikary, podobno ma bardzo ładny zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 zależy dla kogo. ja nie czuję nic a nic z zapachu NPA, poza alkocholem Ali za to narzeka, klnie i wogóle.. wiec powtarzam - zależy dla kogo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 niedługo będe miał pheromax i podziele się swoimi odczuciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi