michal89 Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Witajcie. Jestem całkowicie poczatkujący w kwestii feromonów i zanim trafiłem na feromony.pl kupiłem 50 ml fiolke niby to feromonów na allegro za 40 zł. Ale widzę ze to mogą byc bardziej perfumy niż feromony. Potem zamówiłem próbke PHX. Może podam link do tego specyfika, który kupiłem pierwsze: http://allegro.pl/item608275179_feromony_hit_sex_uwodzi_i_kusi_perfumy_meskie.html Moje pytanie jest takie: czy spokojnie moge stosować oba specyfiki tzn to coś kupione na aukcji i PHX? Z tym że tamten produkt miałby na celu "przykryć" PHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Ja bym powiedziała że zdecydowanie tak Ponieważ FM jako fero nie działają sama sprawdziłam Jako zapach są bardzo fajne ale nic więcej Wiec spokojnie możesz moim zdaniem przykryć pheromaxa tym zapachem Powinno być oki Ale poczekaj jeszcze na wypowiedzi innych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal89 Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Ok to czekam na wypowiedzi innych A i jeszcze pytanie ile tego PHX na początek zaaplikować? i skąd pewność ze ten perfum rzeczywiście go zakryje?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Jak nie sprawdzisz sie nie przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi