Michal Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jak laski wyczują feromony to czują sie jak zakochane poniektore ale potem wydaje mi sie ze nieczuja sie juz takie bardzo zaczarowane ,,i dlaczego jak niepodejde do laski z ktora wczesniej widzialem sie raz i pisalem smski milosne to pozniej mniej pisze albo wogole ,,co to w tym jest gniewa sie ze niepodeszlem czy trzyma mnie na haczyku haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 Niewiele zrozumialam z Twojej wypowiedzi...Ale jedna rada: jak już piszesz z dziewczyną smsy, to radzę ze słownikiem w ręku!Słowa "niepodeszłem"nie ma w żadnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 założę się, że dałoby się udowodnić naukowo, że mężczyzna zachowania kobiety nigdy nie zrozumie. Kobiety myślą uczuciami. Dla nas te myślenie jest po prostu nielogiczne. Miałeś tego teraz gorący przykład. Pewnie nikt nie odpowie na to pytanie. Jeżeli nie podszedłeś to możliwe, że stwierdziła, że już jej nie chcesz. Pewnie to jest ładna laska, więc sobie w 10 minut znalazła lepszego petenta life is life. Nie wiem czy tak jest. Daję taką hipotezę tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi