Johny Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 Witam Jestem nowy na forum. Kupiłem próbkę Pheromax i po dwóch dniach testowania, jestem przekonany ze to ściema. Zależy mi na uratowaniu związku z kobieta z która pracuje. Pierwszego dnia zastosowałem po jednym przechyleniu fiolki na palec i rozsmarowaniu za uszami. Następnego dnia zwiększyłem dawkę po dwa zwilżone palce za każde ucho i kompletnie nic. Mimo bliskości (około metr przez około 15 minut) od mojego celu nie zauważyłem jakiegokolwiek działania, nawet minimalnej zmiany zachowania i jakiejś większej otwartości w stosunku do mojej osoby. Również koleżanka która siedzi cały czas na stanowisku obok, około 2m, też mimo dłuższego przebywania w moim sąsiedztwie nie zachowywała się jakoś milej, było tak jak zawsze. Nie wiem co robić, chyba jeszcze zwiększę dawkę, w desperacji zamówiłem jeszcze Alchemy, ale przecież Pheromax jest mocniejszy, i na nikogo w moim otoczeniu nie działa. Czytałem inne tematy na forum i piszecie o jakiś uczuciach jak aplikujecie feromony, ja nic takiego nie czuje, czy to normalne na początku? Już nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
violettaviola Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Wiesz , nie poddawałabym , sie na Twoim miejscu ! Ja mam odmienne doświadczenia i , serio jestem zadowolona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasek15 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Łatwo jest trafić na ściemę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi