onaOna Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Cześć wszystkim! Potrzebuję czegoś naprawdę skutecznego... jednak chciałabym się zmieścić w cenie do 150zł... Zastanawiam się więc nad NPA a próbką PHEROMAX.. Co doradzicie? Chodzi o to by uwieść faceta... Spotykamy się, ale nic zobowiązującego to nie jest a chciałabym to bardzo zmienić, chcę by oszalał na moim punkcie!!! POMÓŻCIE (nigdy nie uzywalam feromonow... srednio wierze w ich dzialanie, ale... to chyba ostatnie wyjscie.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2009 Proponowałbym Ci kupno próbki Pheromaxu - nie zrujnuje przede wszystkim finansowo Taka próbka powinna starczyć na 10-15 aplikacji. Oczywiście przykryć dobrymi perfumami! Jak nie to możesz jeszcze zainteresować się The Edge lub Alchemy. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onaOna Napisano 20 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 ... zamówiłam tą próbkę. Wczoraj wysłano. Mam nadzieje, że do piątku dojdzie paczuszka, bo w ten dzień chciałabym już wypróbować PHEROMAX Będzie idealna okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi