ludwik11 Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Moim problemem jest to,ze brakuje mi pewnosci siebie podczas rozmowy z dziewczyna... Chce to zmienic,czytałem sporo o feromonoach ale nie wiem które sa najlepsze do uwodzenia,do tego zeby zyskac pewosc siebie. Nie bardzo oreintuje sie tez gdzie kupic... Bede wdzieczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 20 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2009 Jeśli tak to proponowałbym zacząć od NPA (podobno wg tutejszych daje największą pewność siebie) lub Pheromax (mi osobiście bardziej Pheromax). Jeśli chodzi o sklep no cóż... masz na dole strony link do nich, a jak nie znajdziesz to www.feromony.pl - w końcu to oni założyli to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Dzieki wielkie za odpowiedz. Kupie u nich w takim razie feromon NPA i zobaczymy jak bedzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 na poczatek wlasnie npa jest odpowiednim fero poczekaj jak ci sie spodoba zaczniesz mieszac to z innymi feromonami super polaczenie wychadzi z npa +phx+chikara tylko trza ostroznie z dawkowaniem ale efekt rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermo Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Paweł25 a jak to mieszac??? Bo kupiłem wlsnei na feromony.pl NPA i teraz napisz po kolei co i jak mieszac zeby efekt był jak piszesz "rewelacja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert20 Napisano 16 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2009 Mieszasz kropelke ze swoimi perfumami. A gdzie brałes?? Na feromony.pl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwik11 Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2009 Witam po dłuzszej przerwie. W moim zachowaniu nic sie nie zmieniło,ale zauważyłem ze dziwewczyny usmiechaja sie do mnie czesciej,powiedziałbym nawet ze mnie adroruja,co jest bardzo miłe. Moze to dzialanie feromonu?? Trzeba bedzie pewnie jeszcze poczekac bo niedawno zacząłem uzywac,ale juz teraz moge dac weilki plus dla sklepu feromony.pl bo wywiazali sie z zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi