Timon_18 Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Szymon i jestem tutaj nowy. Na początek chciałbym zapytać które feromony radzilibyście zakupić na początek. Mam aktualnie troche kasy i chciałbym zainwestować w jakiś pewny produkt. Zależało by mi głownie na uwodzeniu płci przeciwnej więc jak wyczytałem najlepiej nadawał by się do tgo Pheromax , ale czy na pewno ??. Słyszałem tez o tym że Chikara też jest bardzo dobrym feromonem. Jestem w kropce gdyż nie wiem który z nich wybrać. Poradźcie coś. Pozdrawiam Szymon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gzubik Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 Chikara jest faktycznie bardzo dobrym feromonem ale jesli chodzi o uwodzenie plci przeciwnej to zdecydowanie lepsze beda feromony takie jak NPA czy Pheromax i osobiscie polecalbym Ci wybor pomiedzy nimi. Ktore z tych produktow sa lepsze nie wiem ale NPA sa lepiej stezone wiec wydaje mi sie ze raczej sie lepiej spradza. Ale to tylko moja opinia W sumie wszystkiego mozesz sie dowiedziec na www.mocneferomony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 @Timon_18- http://feromony.pl/gama jest tu tabela zastosowań. Generalnie większość ludzi jak tak patrzę to na początek zamawiało Relationship Magic- w tym ja. Zawarte są w nim trzy feromony, nie jest najtańszy (w domyśle najgorszy), ale nie najdroższy. Możesz też zamówić próbkę Pheromax na początek lub Chirakę. Chikara bardziej nastraja romantycznie, ale na podryw też może być. Aha, Pheromax może Ci nie odpowiadać za względu na swoją woń, która nie każdemu może się podobać. Poczytaj trochę, tak jak napisał wyżej Gzubik na feromony.pl a wszystkiego się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Witam Tez mam na imie Szymon najlepiej o ile mi wiadomo Pheromax najlepiej dziala na kobiety wiec jak chcesz hardhore to tylko Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Pozdrawiam kolege Szymona . Always Hardcore Chyba kupie Pheromax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Zobacz jeszcze ten post: http://ferum.pl/viewtopic.php?t=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Hehe tak myslalem ze najlepszy jest hardcore no przeciez mamy tak samo na imie to mamy takie same upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Upodobania ?? To jest już niemalże pasja Można powiedziec że mamy tę samą pasje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 1 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Hehe nio mozna i pasja,albo Uzaleznienie to jak kupujesz probke czy flakonik???ja narazie nie mam kasy wiec kupie na poczatek probke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Nie no ja załatwiłem sobie wakacyjna prace wiec fundusze bedą. Najbardziej prawdopodobnym zakupem bedzie duży flakon Pheromaxu jak szaleć to szaleć. Chociaż nie powiem bo Chikara też mi się podoba. Ale z tego co wiem to Pheromax bedzie lepszy do wiadomych celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 1 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Hehe a Ty byku!!!!male ryp**ko sie szykuje tylko zeby pewna rzecz Ci nie pekla Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2006 Mam pytanie odnoście użytkowania Pheromaxu. Czytałem bowiem że gdy zaaplikujemy nazbyt dużo tego specyfiku to może wywołac to negatywne efekty w postaci strachu czy też agresji innych ludzi. Czy to prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2006 Hmm, z tego co wiem to androstenon może wywoływać objawy agresji, ale nawet jeśli się go nie przedawkuje. A jak już wiesz jest on składnikiem Pheromaxu. Jeśli przedawkujesz taki produkt jak Pheromax, a jest to zrobić łatwo, mogą wystąpić takie objawy jak (u Ciebie) bóle głowy, poddenerwowanie. Możesz też zbytnio kłócić się ze swoimi znajomymi. Po prostu- efekty będą odwrotne! A o strachu nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Tak pytam bo wiesz nigdy nic nie wiadomo No a duży flakon Pheromaxu zbliża się wielkimi krokami już za tydzień . Nie moge się doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Szczesciarz tylko koniecznie opisz sytuacje jakie wyniknely po uzytkowaniu Pheromaxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Miejmy nadzieje że bede zadowolony W sumie to nie nastawiam się na jakies super efekty. Chociaż byłbym mile zaskoczony. Miejmy nadzieje że bedzie dobrze, Chociaz prawidze testowanie rozpocznie się po 1 Września zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Masz racje ja tez nie nastawiam sie na jakies zawaliste efekty,lepiej miec takie podejscie niz pozniej sie baaaardzo rozczarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 lepiej miec takie podejscie niz pozniej sie baaaardzo rozczarowac Jak na przykład Tylutka No, ale napisała, że kobiety lgną do niej jak ćmy i opowiadają jej swoje całe życie... Więc coś w tym musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 ja bym nie chcial zeby kobiety mi opowiadaly cala swoja historie zyciowa,najlepiej od razu przejsc do czegos ostrzejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 No, trochę cierpliwości. Jeśli będziesz taki przy rozmowach z dziewczynami to nici z feromonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Wiem wiem zartowalem do dziewczyn trzeba cierpliwosci do 1 zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Tak, tak Simon- ale nie zaśmiecajmy forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 hymm... pheromax wywołoje agresje ?? tzn ze kazdy bedzie mnie chcial bic?? bo nie czaje z deczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 Nie każdy. I nie Pheromax wywołuje agresję, tylko feromon zawarty w nim- konkretnie androstenon. A znacznie więcej zawiera go NPA. I z doświadczenia wiem, że nie wywoła to żadnej agresji, bo prócz androstenonu zawarte są też inne feromony, które znacznie łagodzą działanie androstenonu. Dodam też, że według mnie feromon ten nie wywoła żadnej agresji, a gadanie o tym to zwykłem brednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ja na poczatek zamowilem ta próbke pheromoxa i czekam na paczke;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi